Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 4. mai 2012

Jeg sendte en ny e-post til Sjømannskirken i London





Gmail - SV: Problemer med utkastelse i Liverpool











Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>










SV: Problemer med utkastelse i Liverpool












Erik Ribsskog

<eribsskog@gmail.com>



Fri, May 4, 2012 at 3:14 PM




To:
Thomas Wagle <thomas.wagle@sjomannskirken.no>






Hei,

takk for svar, da bruker jeg det bare som en aller siste utvei, hvis jeg må få meg nytt pass, for eksempel, (for jeg klarte å miste passet mitt dessverre, for en del år siden, så det er litt kronglete det og), og komme meg tilbake til Norge.


Mange takk for svar!

Mvh.

Erik Ribsskog


2012/5/4 Thomas Wagle <thomas.wagle@sjomannskirken.no>





Hei, det høres ut som du befinner deg i en vanskelig situasjon. Imidlertid har ikke vi mulighet til å tilby deg å bo hos oss fram til
du finner noe fast. Vi har et kriserom her i kirken som folk i krise benytter seg av, men det er stort sett bare for et par dager. I de aller fleste sakene handler det om å få hjelp til å komme seg hjem til Norge og det løser vi som regel på et par dager.
Vi kan ikke ha folk boende i dette kriserommet over tid fordi vi har såpass stor pågang på dette rommet. Hvis du trenger et sted å bo over litt tid kan vi dessverre ikke hjelpe deg. Er det kun for et par dager er du velkommen.



Da hører jeg fra deg om dette er aktuelt.



Alt godt



Thomas Wagle




___________________________________


Thomas Wagle


Sjømannsprest ved Sjømannskirken i London


Priest at the
Norwegian Church in
London


Mobile telephone: 0044 7983117019








Fra: Sjømannskirken i London


Sendt: 4. mai 2012 08:28

Til:
Thomas Wagle

Emne: Fwd: Problemer med utkastelse i Liverpool





Dette er vel noe for deg!



Sendt fra Steens iPhone






Videresendt melding:





Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Dato: 03:44:27 CEST 4. mai 2012

Til: <london@sjomannskirken.no>

Emne: Problemer med utkastelse i Liverpool






Hei,






jeg er en nordmann som bor i Liverpool, men blir kastet ut av MAS her, siden jeg ikke trenger 'support', som de sier.







Jeg har høy utdannelse, (Høgskolekandidat i IT), og har jobbet som butikksjef i Rimi, i Oslo, så jeg tror at det er enklere for meg, å finne en jobb, i London.







Kan jeg bo hos Sjømannskirken til jeg finner meg en leilighet i London?







Jeg får Housing Benefit, her i Liverpool, så jeg må ordne med noe papirarbeid, de første ukene, så får dere penger fra the Council, for husleie, til jeg finner noe fast.







Hadde det vært noe mulighet for dette, for jeg blir kastet på gaten her, i neste uke og har har hatt krøll med den skandinaviske kirken, her i Liverpool, som kastet
meg ut i januar, pga. en dobbelt-booking, som de kalte det.






Mvh.



Erik Ribsskog















Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter