Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 18. juni 2012

Jeg sendte en ny e-post angående barnevernssak





Gmail - Barnevern-sak/Fwd: Avsluttelse av oppdrag











Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>










Barnevern-sak/Fwd: Avsluttelse av oppdrag












Erik Ribsskog

<eribsskog@gmail.com>



Mon, Jun 18, 2012 at 8:47 AM




To:
bille@adv-eeg.no






Hei,

jeg kjenner en Thomas Bille i Drammen, (som var med i Lyche-gjengen vel), gjennom min søster Pia Ribsskog og hennes venninne Cecilie Hyde.

Jeg har fått noe Fri Rettshjelp fra Fylkesmannen i Oslo og Akershus, for jeg har en omsorgssvikt-sak, siden min far lot meg bo alene, fra jeg var ni år.


Jeg fikk ikke Fri Rettshjelp for sak mot min far, men jeg fikk Fri Rettshjelp til sak mot Svelvik kommune.

Kan dere ta denne saken siden det er noe rart hos Advokat.no.

Har også en offentlig skifte-sak, som går ut 26/6, hos Larvik Tingrett, jeg er arbeidsledig i England, og har ikke penger til å betale for offentlig skifte etter min mormor, Ingeborg Ribsskog, og blir snytt for arv, av mine medarvinger tante Ellen og onkel Martin, som har fått boet av Larvik Tingrett, i 2009.


Jeg eier også noen prosent av en eiendom i Holmsbu som jeg prøver å selge, men Tingretten i Drammen har misledet meg.

Har også arbeidssak mot Rimi, mm.

Mvh.


Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Kine Gullberg <gullberg@advokat.no>

Date: 2012/6/18
Subject: Avsluttelse av oppdrag
To: "eribsskog@gmail.com" <eribsskog@gmail.com>



Hei


Da advokat Rukke har meldt oppsigelse fra sin stilling ved vårt kontor, opplyses du med dette om at din sak hos oss vil bli avsluttet.


En takker for samarbeidet og ønsker deg lykke til videre.



Mvh Kine Gullberg

Advokatsekretær


cid:image001.png@01CD1895.5C1C3A80


Osloadvokatene


Torggaten 10


0181 Oslo


T 22 82 84 40
M 92 86 59 45

F 22 82 84 45
W advokat.no








image001.png
4K






Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter