Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 19. august 2012

Jeg sendte en e-post til en Niels Ravn, i Canada





Gmail - Message sent to Niels Ravn's Google Profile: Hei,











Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>










Message sent to Niels Ravn's Google Profile: Hei,












Erik Ribsskog

<eribsskog@gmail.com>



Sun, Aug 19, 2012 at 12:24 PM




To:
eribsskog@gmail.com






jeg søker den Niels Ravn, født i 1960, som er etterkommer etter Palle Ravn, født i 1932, (dansk konsul i Elfenbenskysten).
Er det riktig Niels Ravn?
Jeg er barnebarn av Ingeborg Ribsskog som arvet Holger baron Adeler og Magna Adeler.
Har hørt at jeg er forfulgt av 'mafian' og har flyktet til England.
Får ikke rettigheter av politiet.
Er det dere som også arvet Adeler?
Mvh.
Erik Ribsskog




-------------------------------------------------------------

You sent a message to Niels Ravn from a profile on Google. This email is for your records. You can view Niels's profile at https://profiles.google.com/113467475902757749118.

Enable this feature on your own profile so others can get in touch with you.







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter