Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 19. september 2012

Jeg sendte en e-post om Nina Monsen





Gmail - Fantasi/virkelighet i salig blanding om Nina Monsen på internett











Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>










Fantasi/virkelighet i salig blanding om Nina Monsen på internett












Erik Ribsskog

<eribsskog@gmail.com>



Wed, Sep 19, 2012 at 3:30 PM




To:
"Mogstad, Brage" <bmogstad@maritech.no>






Hei,

hvis din familie hadde brydd seg om Nina Monsen så hadde de ikke latt henne bo nede hos Haldis Humblen og bli kalt Nasse Nøff av Christell Humblen.

Så her er det diskuterbart hvem som egentlig kjente henne.


Jeg kjente henne kanskje bedre enn dere på begynnelsen av 80-tallet.

Men jeg innrømmer at jeg ikke kjente henne så godt etter det.

Men jeg har rett å skrive om det som har skjedd meg.


Men jeg tror at Nina Monsen bare ville ha synes at det her var morsomt.

For det var sånn hu var.

Og det er vel derfor hu har en fugl på graven sin og ikke et kors, hvis jeg skulle tippe.


Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Jeg skriver ting som de er fordi jeg har overhørt at jeg er forfulgt av 'mafian', uten å få rettighetene mine.


PS 2.

Er du sønnen til Nina Monsen?

Kondolerer isåfall.


2012/9/19 Mogstad, Brage <bmogstad@maritech.no>




Hei,


jeg skriver til deg, ikke for at du skal legge ut denne mailen på internett, men fordi jeg lurer på om du er blitt helt nummen og følelsesløs.


Jeg kontakter deg fordi jeg ønsker at du skal anonymisere anekdotene og blandingen av fakta og fiksjon som du har lagt ut om Nina og hennes venner og familie på internett.




Her er det helt sikkert ting mye som er både sant og riktig, du forteller ting slik du har opplevd det og tror det kan henge sammen.


Men likevel: det meste av det du skriver hører ikke hjemme i den offentlige sfære, og mye er virkelig svært uriktig og ren fantasi.


Ærekrenkende, er ordet som faller meg for hjertet.

Dette både er og var mennesker jeg kjenner godt og bryr meg sterkt om, og en del av det du påstår er ikke bare ille å lese om, det er virkelig totalt usannsynlig.


De detaljerte historiene har kanskje muligens en slags terapeutisk verdi for deg og noen helt få mennesker, men aller sterkest er følelsen du gir oss at det du skriver om er krenkende.



Tenk. Bare tenk deg om.




Jeg ville aldri, og kommer helt sikkert heller aldri, til å legge ut så intime detaljer og så personlige skildringer om levende eller døde personer som det du har gjort. Og du vet jo ikke engang hva som er riktig eller galt av det du legger
ut.

Slett det. Vær så snill, bare ta det vekk ifra internett så snart du kan. Eventuelt anonymisere det hele med fiktive navn.


Dette er en jente som mange var glade i, som nå er gått bort. Hun var fantastisk, unik, varm og viktig for oss.

Du Erik, påfører familien og etterlatte unødig smerte og sorg ved å legge ut detaljerte skildringer som inneholder fulle navn og årstall og spekulasjoner som er krenkende. De er fullt søkbare på internett og mange som søker på Nina og hennes familie og venner
vil finne dette. Har du blitt lik de du hevder at du forakter? Har du blitt det du frykter?


Holder det ikke bare å skrive et fiktivt navn da, om du absolutt må få det ut på papir?



Folk vil glemme hva du sa, folk vil glemme det du gjorde, men de vil aldri glemme den følelsen du ga de.



Mvh


Brage Mogstad












Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter