Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 31. mai 2012

Royal Mail har økt portoen, for pakker til utlandet, med rundt 81%, så jeg må nok øke prisene, hos Godteposer, med rundt en tier, tror jeg

royal mail økt 81 prosent

http://chatboards.ebay.co.uk/question/Selling-Ebay/Internationalairmail-New-Stamp/1700061099

Jeg visste ikke at Gry Stenberg, (fra Min Bok), var 'New Age'

gry stenberg new age

http://www.facebook.com/profile.php?id=634885765

Jeg prøver å lage en cover-tekst, til Min Bok 2

Om det nesten bohemaktige første studieåret, i Oslo, (hvor han kjøper seg en jappete dress, og går mye ut på byen, sammen med Magne Winnem, fra Gjerdes videregående), og hvor han til slutt havner i økonomisk uføre og må søke hjelp, fra Ryen sosialkontor.

Erik Ribsskog sporer også opp sin yngre halvbror Axel, som bor på Furuset sammen med sin far og stemor. Erik Ribsskog får leie et rom billig av dem mens han prøver å få orden på økonomien igjen, når han tar seg et friår, fra NHI, for å spare penger til videre utdannelse, og hvor han jobber hos Norsk Hagetidend, (på en praksisplass, fra Arbeidsformidlingen), og på Matland/OBS Triaden, samt leser til ex-phil, som privatist, ved UIO. Erik Ribsskog blir også dratt med, av Magne Winnem, på et kurs, hos Unge Høyre, hvor han, (sammen med Winnem), blir valgt ut, av Jan Tore Sanner, til å være med i en slags komite, som jobber med å finpusse, på Unge Høyre sitt valgkampprogram, før kommune og fylkestingsvalget, i 1991.

Om det siste året, som student, når han bor på Ungbo, på Ellingsrudåsen, og finner opp et kryssordprogram, (som prosjektoppgave, ved NHI), samt får fler utfordringer, på OBS Triaden.

Man kan se at der 'Ågot-huset', Jensen Møbler og Smia MC ligger i dag, det var egentlig en gård, som het Søndre Høien

matrikkel nummer 4

http://johncons-mirror.blogspot.co.uk/search/label/Jordet%20til%20Lersbryggen

PS.

Her er mer om dette:

søndre høien 4

http://digitalarkivet.arkivverket.no/ft/tellingskrets/tf01036491000639

PS 2.

Høyen og Sand er nok også en morene, (fra istiden), mistenker jeg, forresten.

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Her er mer om dette:

mer om morene

http://johncons-mirror.blogspot.co.uk/2011/07/her-kan-man-se-det-at-det-fantes-en.html

PS 4.

Her kan man se det, at han som solgte til Lersbryggen, (som ikke fikk beholde det lenge, for det ble tvangsinnløst, på grunn av odelsrett, av Maren Bøhmer, under andre verdenskrig), han var mye i Kina:

han som solgte til lersbryggen kina

http://digitalarkivet.arkivverket.no/ft/person/pf01036491000771

PS 5.

Her er mer om dette:

mer om skipskaptein lersbryggen

http://www.nesbygdahistorielag.no/photogallery/Berger%20til.og%20med%20Knem.pdf

PS 6.

Det heter visst også Breidablikk der, (hm):

heter visst også breidablikk hm

http://www.nettkatalogen.no/bransjelist/breidablikk%20vestfold/1.htm

Nå er Min Bok tilgjengelig i noen flere versjoner, på Smashwords. Jeg skal prøve å få den konvertert til enda flere filtyper, etterhvert

min bok fler versjoner

https://www.smashwords.com/books/view/167301

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter