Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 16. januar 2013

Det er vanskelig for meg å se grunnen til at ICA vil legge ned sine distribusjonslagre. Det er vel butikkene som har slitt. Her kvitter ICA seg med det som fungerer, mener jeg. Og hva med de som blir arbeidsledige når disse grossistlagrene legges ned?

mye rart ica

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/virginia-tech/artikkel.php?artid=10049499

PS.

Altså, da jeg begynte å jobbe i Rimi, så hadde ikke Rimi noen grossistlagre i det hele tatt, vel.

Men iløpet av de 11-12 årene jeg jobba i Rimi, så tok Rimi/Hagen-gruppen/Hakon-gruppen/ICA over all distribusjonen selv.

Men nå skal dette altså legges ned.

Så dette er altså en total snuoperasjon, (som ikke forklares), fra Rimi/ICA.

Og er ikke dette distribusjonsnettverket egentlig verdt mye penger?

En kløktig forretningsmann ville kanskje heller ha solgt distribusjonsnettverket, enn å legge det ned.

Dette distribusjonsnettverket ville vel ha vært verdt mye penger, hvis man solgte det til en utenlandsk kjede som for eksempel Aldi, Netto eller Tesco?

Hvem vet.

Det her er ikke min business egentlig, men det var bare noe jeg tenkte på, siden jeg har jobba så lenge, i Rimi.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter