Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 18. januar 2013

Min fetter Tommy Andre Løff Olsen eier hundre prosent av et firma, (Talo AS), som han har kalt opp etter initialene sine, (virker det som)

eier hundre prosent

http://www.purehelp.no/company/owner_network/taloas/992719036

PS.

Men på jobben, så blir Tommy 'lillegutt', for firmaet hans Talo AS eier bare 48% av aksjene, (mens daglig leder eier 52%):

eier bare 48 prosent

http://www.purehelp.no/company/details/borgforsikringas/979275641

PS 2.

Men Tommy tar igjen for dette, ved å kle seg pent på jobben.

Han kjører Oslo Vest-stilen, med skjorte med v-genser over.

Tommy bruker også kledelige briller og kul hårgele, (ser det ut som).

PS 3.

Her er mer om dette:

tommy tar igjen

http://www.borgforsikring.no/kontakt-oss/

PS 4.

Eller er det en kledelig tupe, som min fem år yngre fetter har fått seg?

Hm.

PS 5.

Her er mer om dette:

kledelig tupe hm

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter