Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 24. januar 2013

Noen har kjøpt en utgave av Min Bok. Det var artig. (Selv om det var litt lite royalties, på Amazon.co.uk, så jeg får kanskje sette opp prisen litt der)

litt lite royalties

PS.

Jeg tror at jeg skal gjøre det sånn, (ihvertfall på Amazon), at jeg har tilsvarende fem dollar, i royalties, per bok.

Men nå mangler jo noen av bøkene sidetall, foreløbig.

(Jeg venter på å høre fra Norsk Kulturråd, om de vil kjøpe Min Bok 3, til bibliotekene.

For da kommer jeg til å ta dette i forbindelse med at jeg sender nye bøker til kulturrådet.

At jeg da i samme slengen gjør om på tekst-formatet, til disse bøkene, sånn at de blir med sidetall).

Så får jeg bare ta halv provisjon, i mellomtiden, på de bøkene som foreløbig mangler sidetall.

Men dette blir som et prosjekt, (må man vel si).

Men jeg skal skrive en huskelapp her, så skal jeg prøve å få ordnet dette, (med å stille provisjonen, på bøkene mine, på Amazon), iløpet av en av de neste dagene.

Så vi får se om jeg klarer å få til det.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter