Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 26. februar 2013

Jeg sendte en e-post til det svenske firmaet Anders Hilding






Gmail - Klage på Jensen Møbler/Fwd: Bygging på jordet til Lersbryggen








Gmail



Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>










Klage på Jensen Møbler/Fwd: Bygging på jordet til Lersbryggen










Erik Ribsskog

<eribsskog@gmail.com>




Tue, Feb 26, 2013 at 5:43 PM





To:
info@hildinganders.com


Cc:
drammen.tingrett@domstol.no


Bcc:
Postmottak Sivilombudsmannen <postmottak@sivilombudsmannen.no>







Hei,

jeg så i Drammens Tidende i dag, at dere eier Jensen Møbler.

(I forbindelse med artikkelen om minister Giske sitt besøk der).

Jeg vil klage på at Jensen Møbler ikke har svart meg, på e-post, angående at de har bygget på et jorde, som jeg mener er mitt, på Sand.


(Der lager-rampa nå er).

Kan dere flytte fabrikken, (til for eksempel Grunnane, ved Svelvik), og rive dette stygge bygget deres på Sand, sånn at jeg får tilbake jordet, (eller humlehagen), min.


Dette begynte med saga på gården til Lersbryggen, hvor min farfar Øivind Olsen snekret fruktkasser, etter krigen, etter å ha tatt over eiendommen, etter at Lersbryggen solgte til Maren Bøhmer, som leide ut jordlapper, for 50 og 99 år, etter krigen.


Og Jensen ligger nå der saga til Lersbryggen var og også oppå dette jordet, som vi regnet som vårt, (og hvor jeg ble oppmuntret til å fange humler, som barn, uten at noen jagde meg).


Dette er utsprunget i saga, på en gård, (for Lersbryggen skulle ha frukttrær, og trengte en sag, for å snekre fruktkasser, vel).

Så her gjelder odelsretten, mener jeg.

Så jeg har hele gamle Søndre Høyen gård, vil jeg si.


Siden jeg er eldste sønn, etter eldste sønn, etter farfaren min, (Øivind Olsen).

Så vennligst flytt denne styggdommen, (altså fabrikken), deres, og pell dere tilbake til Svelvik.

Med hilsen


Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Date: 2010/3/7
Subject: Bygging på jordet til Lersbryggen
To: jensen@jensen.no


Hei,

jeg heter Erik Ribsskog, etter mora mi, for hu het Ribsskog, og skifta navn på meg etter at hu skilte seg fra faren min, Arne Mogan Olsen.


Så jeg er altså barnebarn, til Øivind Olsen, som starta Strømm Trevare, og som solgte elementer til Jensen Møbler på 70-tallet, husker jeg at han prata om.


Nå har jeg overhørt i Oslo, at jeg er forfulgt av noe 'mafian', i 2003 og 2004, så nå har jeg flykta til England.

Jeg så på Google Maps, at det ser ut som at dere har bygget på jordet til Lersbryggen.


Så jeg lurte på om dere eier den tomta nå, og har kjøpt den av etterkommerne til Lersbryggen?

(For jeg lurer på om ikke farfaren min egentlig hadde hevd på den tomta da, og at jeg kanskje jeg har hevd på den nå, for jeg er eldste sønn, av eldste sønn til farfaren min, Øivind Olsen).


For jeg vet ikke hvordan det hang sammen, men Leirsbryggen eide tomta, som min farfar bygde fabrikk og hus på, og jeg husker at en gang jeg var der, så var Lersbryggen og inspiserte jordet sitt, som lå mellom Strømm Trevare og den gamle saga, som det ble kalt.


Jeg har ikke noe kontakt med familien min, for faren min lot meg bo alene på Bergeråsen, fra jeg var ni år, og flytta ned til Haldis Humblen der.

Men jeg har hevd på det huset etter besteforeldrene mine, for farmora mi, Ågot Mogan Olsen, var nesten som ei mor for meg, og jeg hadde to skuffer i en reol der.


Så jeg mener at jeg har bruksrett til det huset.

Og nå ser jeg på Google Maps, at dere har bygd helt bort til det huset.

Jeg synes det ser ut som at det skjemmer litt, og har blitt mer trafikk.


Så jeg lurte på om kanskje dere skulle flytte tilbake til Svelvik igjen, ved Svelvik-kroa der, hvor jeg husker at dere holdt til, da jeg flytta tilbake til Berger i 1979.

Bare et forslag!

Håper dette er i orden!
Mvh.

Erik Ribsskog










Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter