Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 5. mars 2013

Den samme personen, (virker det som for meg ihvertfall), som tulla, på Freak.no, (i den forrige bloggposten), skrev også på Kvinneguiden.no, i går. Jeg har prøvd å lage en webdesign, som er funksjonell og strukturert. Hvis alt på Posegodt.net, hadde vært spredd, hulter til bulter, utover hele skjermen, så hadde nok folk bare klaget da og, for eksempel på at nettbutikken minnet om Arngren.net

samme person som freak no

http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=727301

PS.

Her er mer om Arngren.net, (hvor jula varer helt til påske):

kan nesten ikke lage nettstedet sånn her

http://www.arngren.net/

PS 2.

Selv om jeg vel må sies å være litt partisk, så vil jeg nok si det, at Posegodt.net, har en bedre nettbutikk-løsning, enn Arngren sitt system, (som jeg synes at virker litt komplisert).

Jeg tror ikke at de fleste av Posegodt sine kunder, ønsker at jeg skulle bytte til denne løsningen, (hvis jeg skulle tippe, ihvertfall).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Her er mer om dette:

arngren veldig komplisert system

http://www.arngren.net/kjop.html

PS 4.

Enda mer om dette:

enda mer om arngren net

http://www.nettbutikkomtaler.no/arngren-net

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter