Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 10. april 2013

Mer om jobbsøking i England






Gmail - Gengo | Your test submission has been rejected








Gmail



Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>










Gengo | Your test submission has been rejected










Gengo

<no-reply@gengo.com>




Mon, Apr 8, 2013 at 12:46 PM





Reply-To:
"no-reply@gengo.com" <no-reply@gengo.com>


To:
eribsskog@gmail.com
























gengo










Your test submission has been rejected


Hi eribsskog,

We're sorry to report that your test submission for
English -> Norwegian
was not successful.

Please see the feedback below for details. Keep in mind that in the interest of secure testing we may not share specific details from your test submission in our feedback. All tests are reviewed by professional translators who are native in the language, and our decision is final.

Rank: Standard

Comments
Takk for at du at du tok testen vår.

Vi kan dessverre ikke godkjenne testen fordi oversettelsesferdighetene dine i dette språkparet ikke oppfyller våre krav på Standard-nivået.

Dette avslaget er basert på en del feil som kommafeil, tungvinte setningstrukturer og enkelte andre småfeil. Pass for eksempel på at artikkel stemmer overents med substantivet (som her: en av de raskest økende og mest kjente nettsteder), velg også enten mellom parantes eller komma (begge deler er ikke nødvendig).

Vennlig hilsen,

Marit
Senior Translator


*****************
You can retry the test in 3 days time.
We encourage you to give it another shot.
















gengo








Gengo, Inc. 307 2nd Ave., San Mateo, CA 94401, USA




Friend us on Facebook |
Follow us on Twitter


















Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter