Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 6. mai 2013

Enda mer fra Facebook

Butikker, Ebba kiosk, Kiosken rett over Falck, Bertsen dagligvare, Bertsen Elektro, pappas kjøttbutikk, S-laget, Jacobsen kiosk, Finn Hansen dagligvare, Alviniussen, Garnbutikken til xxx og Berit, enda en dagligvare, det var Storgata, videre i rekkeviksgate, Baker Johnsen, Strikkebutikk, Sending i Hølabekken. Jøss for et yrende liv det var.
  • 36 personer liker dette.
  • Erik Ribsskog Jeg mener det var Samvirkelaget.

    For jeg vant med Samvirkelaget fra Storgata, så jeg var vant til den kjeden, da.

    Husker godt at Gulf bensinstasjonen ble til Shell.
    ...Vis mer
  • Erik Ribsskog Fikk alle ungene gratis pølse, i slakterbutikken?

    Jeg fikk ikke det.

    Og dette var vel en butikk, som solgte rått kjøtt.

    (Sånn som jeg husker det, ihvertfall).

    Også nevner Arne Limkjær hvor slakterbutikken til Kolstad lå.

    Men trådstarteren heter jo Hansen.

    Var det faktisk tre slaktere, i Halsen, på 70-tallet, mener dere?

    Også dette med at kun jeg husker at det var et Samvirkelag, mellom Mellomhagen og innkjørselen til Skreppestad-blokkene, i Tjøllingveien, (til venstre etter Lågenbrua, hvis man kjørte fra Larvik).

    Det virka litt rart.

    Men det er jo helg, så det er kanskje bedre å ta dette midt i uka.

    Mvh.

    Erik Ribsskog

    PS.

    Eller, jeg skal ikke si det hundre prosent sikkert, at det var et Samvirkelag, som lå, mellom Mellomhagen og innkjørselen til Skreppestad-blokkene der, (på Lågen-sida av Tjøllingveien).

    Men jeg mener helt sikkert å huske at det lå både en matforretning og en kiosk der.

    Og at disse lå omtrent vegg i vegg.

    På den tida jeg bodde i Mellomhagen.

    Som var fra 1975/76 til 1978, vel.

https://www.facebook.com/groups/471474256203949/
Nyere innlegg Eldre innlegg Startsiden

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter