Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 5. mai 2013

Enda mer fra Facebook

...når du har pella negerpikkær i Lågen og selt dem på dørane. Vi var ikke gamle den gangen. Vi fikk da solgt noen også - folk synes sikkert litt synd på oss. Prisen vi forlangte husker jeg ikke.
Liker · · Ikke følg innlegget lenger · Del · 15. april kl. 00:18
  • 13 personer liker dette.
  • Elin Lundh Jeg vokste opp helt inn til Lågen. Og vi lærte orden "Negerpikkær". Jeg plukke en del langs lågen når jeg flytta hjemmefra. Prate med søstera mi på telefonen og fortalte at de sto fine i ei krukke på gulvet. Hun svarer: "Du har ikke satt dem i vann hvell?". Jo det hadde jeg jo. "Da eksploderer dem" svarte hun." IKKE SETT DEM I VANN........ he he
  • Marianne Rosvold Nei,hverken de eller andre typer strå vi brukte skulle stå i vann.
  • Erik Ribsskog Mora mi bodde på Tagtvedt, på begynnelsen av 80-tallet.

    Og jeg bodde hos faren min i Strømm, siden slutten av 70-tallet.

    Og søstera mi Pia, hu bodde hos mora mi, på Tagtvedt.

    Og hu ville også flytte til faren min, eller Haldis Humblen, som faren min egentlig bodde hos.

    Og da Pia og jeg besøkte mora vår, i Hestehavna, rundt 1984 kanskje.

    Så sa mora vår det, at hu trodde, at Pia hadde falt i Lågen.

    (Da hu rømte til faren min).

    Og det rare er, at søstera mi bare liker negre og har unge med en neger, (Keyton), som heter Daniel, og snart er atten år.

    Kanskje søstera mi tuller på grunn av at mora mi babla om at hu hadde falt i Lågen.

    Kanskje søstera mi plukka sånne negerpikker, da hu bodde på Tagtvedt?

    Det virker ikke som at hu har glemt sine gamle Lågen-kunster, i Oslo, ihvertfall.

    (Hvis det er lov å si det).

    Mvh.

    Erik Ribsskog
https://www.facebook.com/groups/410957598950304/
Nyere innlegg Eldre innlegg Startsiden

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter