Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 11. mai 2013

Jeg sendte en ny e-post til LLH


Erik Ribsskog 
2:27 PM (0 minutes ago)
to llh
Hei,

jeg har vel sagt til dere foer at dette er noen som har tulle-innmeldt meg.

Jeg har aldri meldt meg inn hos dere saa dere faar faen meg rydde opp i dritt-systemet deres selv.

Helvetes flatbankere og skinkeryttere.

Erik Ribsskog


2013/5/10 <llh@hypersys.no>

Hei, vi ser at du står i vårt meldemsregister, men uten registrert betaling for 2013. Om du ønsker å bidra til arbeidet i vår organisasjon kan du redigere ditt eget medlemskap ved å logge inn på www.llh.hypersys.no om du har spørsmål eller ikke har mottat kontingentkrav/faktura for 2013 ta kontakt med oss i trondelag@LLH.no. På hypersys kan du selv enkelt redigere lokallag, adresse, mobilnummer og annen personalia. Du kan også aktivt melde deg ut, eller registrere nye medlemer du har vervet. 

Som medlem kan du bidra til vårt arbeid, både som frivillig og gjennom å delta på medlemsmøter og årsmøte. Du bidrar også til å denn økonomiske driften av laget, 80 % av kontingenten tilfaller fylkeslaget.

Som medlem har du også rabatter på alle våre arangementer, vi arbeider også med flere medlemsfordeler. 

Vi i LLH Trøndelag håper du ønsker å støtte vårt arbeid for LHBT-personer i regionen. 

Har du spørsmål ta kontakt.

Med venelig hilsen
Eivind Rindal, leder LLH Trøndelag




--
HyperSys for LLH -Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner
https://llh.hypersys.no/

Meldinga er sendt av HyperSys, eit system som inneheld medlemsregister,
fakturering, postarkiv og mykje meir. Vil du lese meir? www.hypersys.no

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter