Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 13. mai 2013

Mer fra Facebook


Bilde
Liker ·  ·  · 23. august 2012 kl. 20:35
  • Trine Olstad Hansen liker dette.
  • Randi Myrvang Bråthen Nova hadde nylonstrømper.
  • Erik Ribsskog Hoeyres Hus?

    Jeg var i Unge Hoeyre paa begynnelsen av 90-tallet, sammen med Jan Tore Sanner og Baard Brende, osv.

    Min tidligere klassekamerat fra Gjerde handelsskole i Drammen, Magne Winnem, dro meg med.
    ...Vis mer
  • Erik Ribsskog Det var jeg som pleide aa ha en svart metallic Ford Sierra 86-modell, staaende utafor lagerinngangen, til Rimi Kalbakken, paa den tida jeg jobba der, forresten.

    (Hvis noen husker den bilen).

    Naar den bilen ikke var paa verksted da, forresten.

    Husker ogsaa vaktmesteren i Hoeyres Hus, som var en kar i 50-aara, med arr i trynet, (saann som jeg husker det).

    Husker ogsaa at mange kunder klagde paa at de fikk parkeringsbot, paa parkeringsplassen, utafor Hoeyres Hus og Meny der.

    En parkeringsplass som liksom skulle vaere gratis vel, (for butikkens kunder), men likevel fikk mange parkeringsbot, (saann som jeg husker det).

    Kassaporten i den kassa naermenst kontoret, var forresten for kort, da jeg begynte der.

    Assistent Kjetil Prestegarden, (og butikksjefen foer meg, Kenneth), pleide aa ha lyset av, paa kontoret.

    Og de pleide visst aa sitte paa kontoret og glane paa hu pene kassadama Cecilie.

    (Som paa et personalmoete sa hu var 'blond', saa hu likte det).

    Husker jeg tok Kjetil Prestegarden paa 'fersken' en gang, mens han satt og glante paa hu kassadama Cecilie, i moerket, paa kontoret, og rettet paa Rimi-uniformen, (eller noe saant), vel.

    Bare noe mer jeg kom paa fra den butikken.

    Mvh.

    Erik Ribsskog


https://www.facebook.com/groups/231799166942750/

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter