Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 6. mai 2013

Mer fra Facebook









...du har badet på Langestrand-badet. Stranda vi ofte syklet til, da vi var for store for bassenget på Tollerodden. På Langestrand var det jo badehus hvor man kunne skifte klær, og det var veldig fint syntes vi som var litt sjenerte. Er ikke som det var der lenger heller :-(
Liker · · Ikke følg innlegget lenger · Del · for 19 timer siden





  • 13 personer liker dette.










  • Anne Grete Østerhaug Bregaard Helt riktig Lena. Det vet jo vi. Husker du de små hullene i gulvet i omkledningsrommene?






  • Britt Gäfvert Hanssen ja,Sigurd kom etter Alfa







  • Erik Ribsskog Var det Langestrand som hadde mange sånne plast-perler liksom, i sanda?.

    Husker at mora mi viste meg dette, på 70-tallet, en gang, en sommer.

    Hva kan dette ha vært for noe rart, forresten?

    Mvh.

    Erik Ribsskog

    PS.

    Men jeg kan ikke huske noen hus, for å skifte i, på den tida.

    (Litt ut på 70-tallet).

    Men jeg var jo så liten da, og mora mi var litt som en hippie, (må man vel si), og lot søstera mi og meg, gå nakne rundt, på en øy, i Larvikfjorden vel, en St. Hansaften, med blomsterkranser i håret, mens hu kalte oss blomsterbarn, da.

    (For dette var jo på 70-tallet, og folk var vel mye som hippier kanskje.

    Det er mulig.

    Det var vel liksom tidsånden på den tida, kanskje.

    Noe sånt).









    Bloggarkiv

    Populære innlegg

    Om meg

    Bildet mitt
    Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

    Totalt antall sidevisninger

    Etiketter