Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 23. juni 2013

Det her er butikken til Oddmund Larsen, i våre dager. (Så de trenger kanskje ikke butikk, borte ved Jensen Møbler. Men denne storkiosken var ganske 'shabby', på den tida, som jeg flytta, til Oslo. Men den har kanskje blitt bedre, siden da).

butikken til oddmund larsen i våre dager

https://www.facebook.com/groups/266282843489204/?fref=ts

PS.

En gang, som faren min skulle besøke Haldis sin venninne 'Tutta', på Berger.

(Cirka ovenfor bedehuset der, vel.

Tutta bodde i den samme gata som Rune Bingen og de, (husker jeg).

Altså i Strandveien, vel).

Så måtte jeg vente, til faren min dukka opp igjen, (og vi skulle kjøre tilbake til Bergeråsen), da.

Og da var det en amerikansk gutt der, (ikke så langt unna bedehuset), husker jeg.

(En kar med lyst hår, vel).

Og han amerikanske gutten var litt yngre enn meg, vel.

Og han prata norsk, (mener jeg å huske).

Og han var fra en stat, som jeg ikke hadde hørt om før, (eller ihvertfall en stat som ikke var så godt kjent), husker jeg.

(Jeg var vel i 9-10 års-alderen, vel).

Og jeg husker ikke nøyaktig hvilken stat det var, som han gutten sa, at han var fra.

Men det kan vel kanskje ha vært Wisconsin eller Wyoming muligens, (eller noe sånt).

Hvem vet.

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter