Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 25. juni 2013

Enda mer fra Facebook









Du lurer på hva denne 'mystiske' bygningen mellom Jegersborggate 14 og Jegersborggate 16 egentlig er for noe rart. (Jeg har bodd i Jegersborggate 16, og jeg veit ikke det).

Du lurer på hva denne 'mystiske' bygningen mellom Jegersborggate 14 og Jegersborggate 16 egentlig er for noe rart. (Jeg har bodd i Jegersborggate 16, og jeg veit ikke det).


Liker · · Ikke følg innlegget lenger · Del · lørdag kl. 12:20





  • 9 personer liker dette.



  • 3 av 53







  • Marianne Rosvold Ja,stemmer det at alt det du nevner lå på den eiendommen som tidligere var noe av Larviks Bryggereir.






  • Erik Ribsskog Ok,

    ja, det var jo en plass mellom Thorfinns og lekebutikken Noldi der.

    Også var det sportsbutikk, og apotek vel og urmaker osv., ned mot Prinsegata, (blir det vel).
    ...Vis mer






  • Erik Ribsskog Marianne Rosvold:

    Kom forresten på det.

    At en gang, som min kamerat, (vi bodde da begge på Bergeråsen), Kjetil Holshagen og meg, var i Drammen, så skulle vi sitte på med mora hans hjem, (var det vel).

    Og hu jobba på Aass bryggeri, da.

    Og da ble det til, at Kjetil Holshagen visste meg, en sånn laser-sak, som de har i våre dager, (dette var vel på midten av 80-tallet), til å lyse, gjennom flaskene, (tror jeg at det må ha vært).

    For å sjekke om det var noe som ikke skulle være, i flaskene, da.

    Så på 80-tallet så hadde visst hu skylldama blitt erstattet, av en sånn laserstråle-sak, da.

    Som Kjetil Holshagen turte å rappe, fra et slags lager vel, på Aass bryggeri der, da.

    Men han jobba med å stable flasker der, (eller noe sånt), om sommeren.

    Så han var ganske kjent der, (siden mora også jobba der), da.

    Så det var nok flaks for hu skylledama, at hu ikke var født, 50 år seinere, (eller noe sånt).

    Men hu var vel kanskje pensjonert, når den her laser-teknologien tok over, da.

    (For hu var vel ganske gammel, da den fabrikken deres, ble revet).

    Hvem vet.

    Mvh.


    Erik Ribsskog










    https://www.facebook.com/groups/410957598950304/

    Bloggarkiv

    Populære innlegg

    Om meg

    Bildet mitt
    Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

    Totalt antall sidevisninger

    Etiketter