Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 20. juni 2013

Mer fra Facebook-gruppen: 'Du vet du er fra Larvik når ...'









Øvre Jegersborggate februar 1974.

Øvre Jegersborggate februar 1974.


Liker · · Ikke følg innlegget lenger · Del · for ca. en time siden





  • Lena Jensen liker dette.






  • Lena Jensen Da blir vel det huset til venstre barndomshjemmet til Arne Nordheim? Og høyre er bytta ut med Labo-boliger. Koselig gate og sikkert fin plass å bo, så nære sentrum.






  • Erik Ribsskog Søstera mi Pia presterte en gang å si, (mens hu stod i Trygves gate, som vel er i enden av denne gata).

    At mora vår hadde sagt det, at et hus i denne gata, fikk vi ikke lov, å gå forbi.

    'For der bor tante Ellen og hun maner dere'.
    ...Vis mer






  • Roy Olsen Ja, Øvre Jegersborggate var heltetlig og fin den gangen, men det varte ikke lenge før herpeseringa var i gang. Arvesengården (nr. 3) som vi ser borti gata til høyre og husa på naboeiendommen, (nr. 1) ble jevnet med jorda, og som erstatning fikk vi en massiv betongkoloss, ei slags terrasseblokk på flatmark, et gigantisk fremmedlegeme i det harmoniske trehusmiljøet. Huset til venstre og nabohuset (nr. 10 og8) ble ofret omtrent samtidig, i selskap med Jegersborggata 29 og 31, og LABO bygde to sjarmløse åttemannsboliger.
    Det som var butikk og bolighuset, nr. 14, er godt vedlikeholdt og veldig pen eiendom. Men, Kudrittgata har fått juling. Synd, det.







  • Erik Ribsskog Mora mi hadde en venninne, som bodde, i denne gata.

    Og en gang mora mi skulle et eller annet, en dag, så fikk ikke søstera mi Pia og jeg, lov til å være hjemme, i Jegersborggate, (av en eller annen grunn).

    Vi skulle være hos hu dama, som bodde nesten i enden av denne gata, (til venstre).

    Men jeg bare sykla rundt i Larvik hele dagen.

    For jeg var vel redd for å få 'jentelus', (eller noe sånt), siden hu dama hadde en datter, vel.

    Bare noe jeg tenkte på.

    Mvh.


    Erik Ribsskog










    Bloggarkiv

    Populære innlegg

    Om meg

    Bildet mitt
    Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

    Totalt antall sidevisninger

    Etiketter