Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 27. juni 2013

Mer fra Facebook-gruppen: 'Du vet du er fra Larvik når ...'









Du har lagt til kai i Larvik med Cort Adeler. Her kan man se et lite innslag på 1 min 53 sek.. Det er en sommerdag i ca. 1961-62. Legg merke til Batteristranda og trelastlageret i bakgrunnen på deler av videoen.http://www.youtube.com/watch?v=FTuY6l6iKiw


Larvik - Fredrikshavnfergen - Cort Adeler
www.youtube.com

Cort Adeler legger til kai i Larvik, ca. 1961


Liker · · Ikke følg innlegget lenger · Del · for 2 timer siden i nærheten avLarvik, Vestfold





  • 6 personer liker dette.






  • Bjørn Holmsen Morsom å se... men måkene er de samme, men x antall generasjoner siden..
    Ja, mye har skjedd i Larvik siden 1960 tallet.







  • Turid Garmo Får ikke sett den filmen, men det ligner pappan min som står der. Hmmmm?????







  • Roar Lindgren Du kan også gå inn på YouTube.com, Turid Garmo. Tast inn mitt navn eller videoadressen. Pek og trykk på skjermen og du får enkeltbilde.







  • Erik Ribsskog Min mormor, (Ingeborg Ribsskog), arvet etter baronesse Magna Adeler f. Nyholm, som var gift med baron Holger Adeler, (som var den siste etterkommer, etter Cort Adeler), på slutten av av 70-tallet, (var det vel).

    Min mor, (Karen Ribsskog), arvet en ring etter baronessen, (som var som hennes moster, har min danske grandtante Unse Heegaard sagt), for baronessen skrev et nytt testamente, på dødsleie, (som ble godkjent av baronen), og nevnte min mor der, da.

    Mvh.


    Erik Ribsskog










    https://www.facebook.com/groups/410957598950304/

    Bloggarkiv

    Populære innlegg

    Om meg

    Bildet mitt
    Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

    Totalt antall sidevisninger

    Etiketter