Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 15. juni 2013

Mer fra Facebook









.....du husker Ivo Caprino og dukkene var på besøk på Munken i forbindelse med premiæren på Flåklypa på 70 tallet...Pappa hadde kinokafeen på den tiden og vartet opp med smørbrød og diverse.Det vanket både autografer og bilder til oss unga :) :)

.....du husker Ivo Caprino og dukkene var på besøk på Munken i forbindelse med premiæren på Flåklypa på 70 tallet...Pappa hadde kinokafeen på den tiden og vartet opp med smørbrød og diverse.Det vanket både autografer og bilder til oss unga :) :)

Liker · · Del · 8. juni kl. 19:23 ·






  • 30 personer liker dette.




  • Vise 15 kommentarer til





  • Erik Ribsskog Husker også at jeg fylte bensin, på bensinstasjonen i Helgeroa, da jeg skulle besøke min mormor, (i Nevlunghavn), sommeren 1996.

    Men bensinpumpene der, de var så gammeldagse, så jeg skjønte ikke hvordan jeg skulle bruke dem, (må jeg innrømme).

    Jeg ve
    ...Vis mer





  • Turid Garmo Er du i familie med VIDAR NYQUIST???? Gikk i klasse sammen med han.






  • Wenche Sollund Det er ikke noe bensinpumper igjen,gjort om til leiligheter hele området...,fint å bo her da...







  • Erik Ribsskog Ok,

    jeg var ikke så vant til å kjøre, ute i Nevlunghavn der.

    Så jeg tenkte ikke på det, at jeg burde fylle bensin, i Larvik, før jeg kjørte uti der.

    (For jeg bodde i Oslo, hvor det var bensinstasjoner 'overalt').

    Og jeg grudde meg vel kanskje også til å møte bestemor Ingeborg, som jeg nesten hadde vært uvenn med, i årene før det her, (siden hu ikke ville låne penger til meg, under eksamensstria, på NHI, sånn at jeg slapp å jobbe så mye da.

    Bestemor Ingesborg sa bare at jeg måtte kontakte min far.

    Men han prøvde jeg å kutte ut, siden han lot meg bo alene, fra jeg var ni år).

    Lurer også på om jeg så han 'gutten' på bensinstasjonen, på stranda, på Oddane Sand, dagen etter.

    Det var ihvertfall en gutt, som ligna på han bensinstasjon-gutten, i Helgeroa, som lå på stranda, like ved meg, dagen etter, (eller noe).

    Sammen med en pen og slank blondinne, som lå der i bare bikinitrusa, vel.

    Men det kan ha vært noen andre folk og.

    Det er mulig.

    Får håpe dem sendte bensinpumpa til Teknisk Museum, (eller noe sånt), da.

    Takk for svar!

    Mvh.


    Erik Ribsskog










    https://www.facebook.com/groups/410957598950304/

    Bloggarkiv

    Populære innlegg

    Om meg

    Bildet mitt
    Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

    Totalt antall sidevisninger

    Etiketter