Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 23. juni 2013

Mer fra Facebook









Du lurer på hva denne 'mystiske' bygningen mellom Jegersborggate 14 og Jegersborggate 16 egentlig er for noe rart. (Jeg har bodd i Jegersborggate 16, og jeg veit ikke det).

Du lurer på hva denne 'mystiske' bygningen mellom Jegersborggate 14 og Jegersborggate 16 egentlig er for noe rart. (Jeg har bodd i Jegersborggate 16, og jeg veit ikke det).


Liker · · Ikke følg innlegget lenger · Del · for 22 timer siden





  • 7 personer liker dette.




  • Vise 24 kommentarer til





  • Marianne Rosvold En annen ting er vel at det ikke ville vært gjennomførbart å gjøre dette for hånd ville jeg tro. Og heller ikke hygenisk nok.






  • Erik Ribsskog Kanskje de lagde kirsebærvin, (eller noe).

    For det var veldig gode moreller, (fra spesielt et tre som hadde blitt slått ned av lynet, mens som vokste videre), husker jeg.

    Og det treet kan nok ha vært over hundre år.
    ...Vis mer






  • Turid Gregersen Camilla Lunde-Andersen,google map er en offentlig tjeneste alle kan bruke på nett







  • Erik Ribsskog Ja, jeg fikk en Facebook-melding, fra noen som ville slette denne tråden.

    Fordi bildet var av uthuset, til noen i slekta dems.

    Men dette er jo et bilde fra Google Maps, som er på nettet fra før.

    Så jeg synes dette virker meningsløst.

    Og jeg gir ikke etter for sensur.

    Dette er jo det samme som de skriver om på Origo-gruppen Larvik i Nær Fortid, osv.

    Mvh.

    Erik Ribsskog

    PS.

    Her er mer om dette:

    Camilla Lunde-Andersen
    Hei Erik! Kan du fjerne dette bildet snarest? Ble virkelig provosert av at du har lagt ut bilde av huset og tilhørende uthuset til tanta mi med familie. Syns det er respektløst av deg, se bare på kommentarene under med full info om både personer og alt. Mvh Camilla Lunde-Andersen.







  • Roy Olsen Camilla, bildet over er fra Google maps street view og ligger tilgjengelig for alle. Det er ingen ting, hverken betenkelig eller ulovlig å presentete bilder av eiendommer tatt fra offentlig sted på nettet. Selv har jeg lagt ut bilder av ca 2550 larvikseiendommer på Lokalhistoriewiki.










    https://www.facebook.com/groups/410957598950304/

    Bloggarkiv

    Populære innlegg

    Om meg

    Bildet mitt
    Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

    Totalt antall sidevisninger

    Etiketter