Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 21. juni 2013

Mer fra Facebook









Øvre Jegersborggate februar 1974.

Øvre Jegersborggate februar 1974.


Liker · · Ikke følg innlegget lenger · Del · for 23 timer siden





  • 41 personer liker dette.




  • Vise 7 kommentarer til





  • Anne Bi Mathiesen På ett av husa er det skilt med Kudrittgata på. Og de har en gammeldags vask som blomsterkasse på veggen. Stilig:)






  • Erik Ribsskog Ja,

    den gata er nok bare kjent fordi at Arne Nordheim bodde der.

    Øvre Jegersborggate er jo mye kortere, enn Jegersborggate, (hvor vi bodde), så man kan vel kanskje ikke kalle det en gate engang.
    ...Vis mer






  • Bjørg Asker I Larvik sa vi Kudritt , nedre og øvre Jegersborggt helt bort til Byskogveien og Christian Fredriksvei er Rønningen







  • Erik Ribsskog Ok,

    fant noe om det på Wikipedia og:

    http://no.wikipedia.org/wiki/Jegersborggate_(Larvik)

    Lagerdøra til 'fru Landhjem', i krysset Jegersborggate/Karlsrogata, (der hvor katta mi Pusi gikk for å få mat), den er visst nabo med et hus Knut Hamsun bodde i, (nåværende Jegersborg barnehage), hvor jeg husker at en kamerat av meg, Morten fra Byskogen lekte noen ganger.

    Og Jegersborg gård, (et sted jeg ikke har vært), ble visst brukt av nazistene, under krigen.

    Mvh.


    Erik Ribsskog


    no.wikipedia.org

    Jegersborggate er ei gate i Larvik. Den strekker seg mellom Lilletorvet og kryss...











    Bloggarkiv

    Populære innlegg

    Om meg

    Bildet mitt
    Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

    Totalt antall sidevisninger

    Etiketter