Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 21. juni 2013

Mer fra Facebook









En dram i timen er bedre enn EN time i Drammen :-)
Liker · · Del · for ca. en time siden via mobiltelefon ·









  • Heidi Bakstad EN time i Drammen er bedre enn en DRAM i timen!






  • Inger-Marie Lærum Hollekim Missfåskjtått dø






  • Arne Wie Harruhørtpåmakan!






  • Trine Lise Hammer Sånn kan du ikke skrive her!!!!!!!






  • Inger-Marie Lærum Hollekim Børr vi kasta på dør??? hehehe






  • Anne-Grethe Teigen Hallo, folkens, jeg bare tuller! Dere må ikke ta det på alvor opp med humøret:-D






  • Fredrik Jagland Kjeldsen Får vel gi a en sjanse til å rette opp.






  • Anne-Grethe Teigen Heidi Bakstad: det jeg skrev var ment som en fredags-vits






  • Inger-Marie Lærum Hollekim Nå, vi lurer litt hæra?? hehehe






  • Anne-Grethe Teigen Hvem gir du den sjansen til å rette opp,Fredrik Jagland Kjeldsen? Leste du ikke det jeg skrev til Heidi Bakstad?






  • Trine Lise Hammer Bra Anne-Grethe Teigen. Du er tilgitt






  • Nina Brigitte Langtvedt Mange sa det i fullt alvor da jeg vokste opp. Siden den gang her Drammen forandret seg som fugl Føniks som steg opp fra asken. Blitt kjempefint her. Og det gamle uttrykket faller nå på sin egen urimelighet.






  • Fredrik Jagland Kjeldsen Det ble postet helt likt med innlegget mitt skjønner du, Anne-Grethe. Ikke noe problem detta!







  • Erik Ribsskog Da holder jeg heller med min onkel Håkon sin svigermor, fru Løff, som bodde på Strømsø.

    Hu drakk en dram i timen i Drammen, virka/lukta det som.

    (Ihvertfall en gang som lillesøstera mi Pia og meg, hadde vært og besøkt mora vår, i Larvik, en påske, (på begynnelsen av 80-tallet vel), og det var lenge til bussen vår til Bergeråsen gikk.

    Og vi ringte onkel Håkon, for å prøve å få skyss.

    Men han sa bare at vi fikk vente hos fru Løff, (mora til min filletante Tone Olsen f. Løff), som var enke vel, og bodde ikke så langt unna rutebilstasjonen da, på Strømsø).

    Mvh.

    Erik Ribsskog

    PS.

    Faren min, (Arne Mogan Olsen, som har drevet senge-butikk, i Tordenskioldsgate, ovenfor brannstasjone, på Strømsø), kan man vel også si det om.

    Han pleide ihvertfall å begynne drikkinga, i bilen tilbake til Bergeråsen, (husker jeg).

    Mens han kjørte.

    Men han kan vel Svelvikveien i blinde, da.

    Det er mulig.










    https://www.facebook.com/groups/192847840840801/

    Bloggarkiv

    Populære innlegg

    Om meg

    Bildet mitt
    Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

    Totalt antall sidevisninger

    Etiketter