Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 16. juni 2013

Mer fra Facebook









Her ser dere bilde av bl.a. Hølen og Østre Halsen barneskole. Bildet er tatt fra Bergeåsen en gang i gamle dager. Færre brygger dengang, ja :-)

Her ser dere bilde av bl.a. Hølen og Østre Halsen barneskole. Bildet er tatt fra Bergeåsen en gang i gamle dager. Færre brygger dengang, ja :-)


Liker · · Ikke følg innlegget lenger · Del · torsdag kl. 17:37





  • 10 personer liker dette.




  • Vise 10 kommentarer til





  • Erna Christiansen Enig






  • Jon Willy Wessmann Olsen Husker bare fundamentet til krana den lå der, men det var senere da!







  • Ella Sigurdslid Husker flere bygninger på Hølen verft tomta på 50 tallet. Blant annet bygningen nærmest Oterøya som huset 3 familier.







  • Elisabeth Leifsen Det hørtes spennende ut Ella..... Trodde jeg kjente dette området kjempegodt. Men dette må jeg totalt ha fortrengt. Mener du den store brakka - det er det nærmeste jeg husker av hus. Men nå ble jeg nyskjerrig. Gikk jo der omtrent hver dag om sommeren.







  • Ella Sigurdslid Det var et stort rødt hus Lurer på om det ikke hadde vært "direktørbolig". Min mor var ihverfall venninne med 2 av de som bodde der, så jeg var mye i det huset. Det bodde folk der når BP tankene ble satt opp i hvertfall







  • Tor Magnus Pedersen Bygningen nær Oterøya husker jeg, men da bodde det ingen der. Neste bygning lå ca der pumpestasjon er idag, det var ubebodd og en tumleplass for oss unge. Ellers rester fra den store slippen, og den store hvite bygningen..... usikker her!!







  • Elisabeth Leifsen Tja.... skulle gjerne hatt et tydeligere bilde. Nå har jeg noe å gruble på igjen. For meg også var disse tomme og spennende, men jeg kan jo ikke si at du ikke har vært der heller Ella. Bilder!!!!!!!!!!!!!!







  • Erna Christiansen Jeg tror nok Tor Magnus er nærmest her







  • Erik Ribsskog Mora mi hadde ei venninne, som bodde like ved der veien ut til Oterøya startet, (mener jeg å huske).

    Hu hadde en sønn på min alder, (og jeg er født i 1970).

    Han sønnen pleide å stå på isflak, i bukta der.

    Og hu dama hadde en stor veranda, (som gikk rundt det meste av huset vel), husker jeg.

    For jeg husker at en fugl en gang skeit i hue på hu dama, og hu fløy inn i huset og vaska seg, vel.

    (Mens mora mi og meg var ute på verandaen der, da).

    Dette var ei dame med mørkt hår vel, (mener jeg å huske).

    Min mor, (Karen Ribsskog), døde i 1999, (mens hu bodde i Drøbak), så jeg prøver å finne ut hvem hennes venninner var, fra da hu bodde i Larviksområdet, (på 70- og 80-tallet).

    Mvh.


    Erik Ribsskog










    https://www.facebook.com/groups/471474256203949/

    Bloggarkiv

    Populære innlegg

    Om meg

    Bildet mitt
    Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

    Totalt antall sidevisninger

    Etiketter