Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 9. juni 2013

Mer fra Facebook










Når du har bodd i dette huset, i Storgaten, på Østre Halsen, som fire-åring, (i den største delen av huset, som var ut mot Storgaten, og det var utsikt til sjøen, fra vinduene i stuen, osv). (Bilde fra Google Maps).

Når du har bodd i dette huset, i Storgaten, på Østre Halsen, som fire-åring, (i den største delen av huset, som var ut mot Storgaten, og det var utsikt til sjøen, fra vinduene i stuen, osv). (Bilde fra Google Maps).



Liker · · · Del · 4. juni kl. 00:08














  • Erik Ribsskog Jon Willy Wessmann Olsen:

    Har du sendt Friend-request?

    Jeg legger bare til de jeg kjenner fra virkeligheten, liksom.
    ...Vis mer








  • Jon Willy Wessmann Olsen Er litt usikker Erik er 10 år eldre enn deg så det er vel tvilsomt, Venner, valget er ditt! HeHe!!









  • Erik Ribsskog Hei,

    mora mi Karen hadde mange venner, på din alder, når vi bodde på Halsen.

    (Husker en gutt, som hu dro med på skogtur, i bilen sin, vel.

    Og en hu møtte på Hvittensand).

    Så mora mi var litt 'på' ungdommen da, (må man vel si).

    Selv om hu var sammen med stefaren min, Arne Thomassen.

    Men mora mi døde i 1999, dessverre.

    Har liksom en sånn 'policy' da, at jeg bare har Facebook-venner, som jeg kjenner, fra 'real life'.

    Men mange takk for 'Friend Request' uansett.

    Mvh.


    Erik Ribsskog










    https://www.facebook.com/groups/471474256203949/

    Bloggarkiv

    Populære innlegg

    Om meg

    Bildet mitt
    Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

    Totalt antall sidevisninger

    Etiketter