Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 25. juni 2013

Mer fra Facebook









Man savner Prinsessebrusen....
Liker · · Del · for 2 timer siden ·






  • 3 personer liker dette.






  • Ronald Thomassen Og orginal fanta, med riller/rundinger i glassflaska og du så det var pressa appelsiner og ikke bare sukkerlake.....






  • Kjersti Martinsen Bardal og stikkelsbærbrusen







  • Erik Ribsskog Ronald Thomassen:

    Var på McDonalds på Aker Brygge en gang, (rundt 1997), sammen med min halvbror Axel Thomassen og hans eksdame Heidi Bentzen, fra Son.

    Og jeg kjøpte Fanta, til BigMac-menyen min, (var det vel), da.

    Og da vi satt ved bordet så sa hu 'Barbie', (broren min sa at de ble kalt Ken og Barbie), at Fanta var ekkelt, for det var sånn 'berme', i den.

    Men men.

    Bare noe jeg tenkte på.

    Mvh.

    Erik Ribsskog

    PS.

    Stesøstera mi Christell Humblen, (som bor på Konnerud), hu er forresten glad i Fanta.

    Hu kjøpte ihvertfall det, i hvert land nedover, da faren min og mora hennes, dro oss med, på biltur-sommerferie, til Jugoslavia, sommeren 1980.

    Fanta smaker forskjellig i hvert land, sa Christell, (som da var 7-8 år vel), da vi hadde kommet til Italia, husker jeg.

    Bare noe jeg tenkte på.










    https://www.facebook.com/groups/192847840840801/

    Bloggarkiv

    Populære innlegg

    Om meg

    Bildet mitt
    Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

    Totalt antall sidevisninger

    Etiketter