Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 24. juni 2013

Og enda mer fra Facebook









husker lekebutikken på albert bøe på torget ,der var det mye fint ..det jobbet 2 hyggelige damer der husker jeg ,lekeloftet på fortuna ,ringo på hjørnet i nanset gata . husker også en annen leke butikk i nanset gata nesten oppe ved mercedes :) så var det en leke butikk i domus bakken domus bygget ,å jeg savner de gode gamle leke butikkene i Larvik ..hadde vært morro med en retro lekebutikk med bugnene hyller med gode gamle dagse lekebiler matchbox,majorette,siku,britains,corgi,plast bilene fra Finland...tomte ++++
Liker · · Ikke følg innlegget lenger · Del · i går kl. 17:04 i nærheten avLarvik, Vestfold






  • 21 personer liker dette.




  • Vise 19 kommentarer til





  • Trine Fjeldbo Clausen Husker også hvordan lekebutikkene var før. Om dere kjører innom Drammen sentrum er det en lekebutikk i sentrum som har mange av de gamle lekene. Der finner dere lykketroll, matchbox mm. Der er det også lov for barna og leke og prøve. Det er jo tross alt butikk for barna.






  • Erik Ribsskog På lekebutikken på Albert Bøe, så hadde de sånne stempel-sett, (som jeg enten kjøpte eller rappa, en gang jeg var på helgebesøk, hos mora mi, i Larvik, litt utpå 80-tallet).

    Og da kunne jeg lage falsk legitimasjon, (fra Svelvik Ungdomsskole), for at j
    ...Vis mer






  • Marit Thorstein Hadde julejobb i lekebutikken hos Bøe på torget et år! Pakka gavene, og demonstrerte batteridrevne leker. Morro!







  • Erik Ribsskog Ok,

    mener å huske ei tenåringsjente som satt i kassa, i lekebutikken der, da jeg så på det stempel-settet.

    Det var kanskje lillesøstera til Anette Bøe?

    Mvh.

    Erik Ribsskog

    PS.

    Albert Bøe hadde veldig god iskrem, (husker jeg).

    Jeg pleide å kjøpe kuleis der, på begynnelsen av 80-tallet.

    Favoritten var en kule pistasj-is, til 3.50, vel.

    Det var få kunder der, mener jeg å huske, men.

    I is-baren.

    Den lå ovenfor kassene i matavdelingen, (mener jeg å huske).

    Jeg var fæl til å pante tomflasker, som guttunge.

    Så jeg samla flasker på Torget, (og derfomkring), og kjøpte iskrem, noen ganger, da.










    https://www.facebook.com/groups/410957598950304/

    Bloggarkiv

    Populære innlegg

    Om meg

    Bildet mitt
    Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

    Totalt antall sidevisninger

    Etiketter