Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 1. juli 2013

Mer fra Facebook







Gerd Olaug Holmes har lagt til bilder i 30 June 2013.


Kaupanger !


Liker · · Ikke følg innlegget lenger · Del · for 13 timer siden





  • 6 personer liker dette.






  • Marianne Rosvold Så det sto Kaupang. Men hvordan kommer du akkurat dit?






  • Gerd Olaug Holmes I lived there from 1950 -51 with my grandparents. It was a small -holding then. have now lived in England for 45 years. Have not got a Norwegian keyboard so hence the English. Do you mean ; how to find the place ?






  • Marianne Rosvold Min datter bor i London og har også engelsk Mac/ keyboard. Ikke noe problem med norsken fordet. Men hun har jo bare bodd i utlandet siden 2002.






  • Gerd Olaug Holmes I don,t have a Mac but when I use the I-pad I can write in






  • Marianne Rosvold Tror du må slå av stavekontrollen om du bruker det, når du skriver norsk. Det går bra både fra iPad og iphone. Men ikke noe problem,vi forstår engelsk også.






  • Gerd Olaug Holmes I think I am getting a little excited because I have just found this Site so bear with me :):)







  • Erik Ribsskog Jeg bor i Nord-England og skriver norsk på engelsk tastatur.

    Og det går greit vel, men jeg må sette tastatur-innstillingene til norsk, i Windows.

    Men jeg er ikke sikker på om det hadde gått greit hvis jeg ikke hadde lært touch, (altså å skrive i 'blinde'), i faget maskinskriving, det første året på handel og kontor, på Sande videregående, skoleåret 1986/87, (var det vel).

    Mvh.


    Erik Ribsskog











    https://www.facebook.com/groups/410957598950304/

    Bloggarkiv

    Populære innlegg

    Om meg

    Bildet mitt
    Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

    Totalt antall sidevisninger

    Etiketter