Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 29. juli 2013

Mer fra Facebook









Når du satt på Cafe Lyche, (i Gågata), sammen med søstera di og alle de rare vennene hennes, (nazister og friker osv.), etter skolen, russeåret på Gjerde handelsskole, mens du venta på at klokka skulle nærme seg 16, og du skulle på jobb, på CC Storkjøp.
Liker · · Ikke følg innlegget lenger · Del · 14. juni kl. 16:47




  • 8 personer liker dette.




  • Ann-kristin Gangestad Skulka skolen å satt på røykerommet med et glass cola i flere timer





  • Erik Ribsskog Søstera mi gikk egentlig på Sande videregående.


    Men hu og Cecilie Hyde syntes at det var så artig, å være i Drammen, så omtrent hver gang jeg var ferdig for dagen, på Gjerdes videregående, så møtte jeg søstera mi, (og noen ganger Cecilie Hyde), i Gåga
    ta, etter skolen.
    De drømte om å få seg månedskort, mellom Bergeråsen/Svelvik og Drammen.

    Noe jeg fikk gratis, siden jeg hadde kommet inn på en slags samarbeidsavtale, mellom Buskerud og Vestfold, siden jeg hadde bra karakterer, (skoleåret 1988/89).

    Mvh.

    Erik Ribsskog




  • Erik Ribsskog Ann-Kristin Gangestad:


    Søstera mi Pia gjorde også noe lignende.

    (Enda hu gikk på Sande vgs.

    Men vi hadde bodd hos mora vår i Larvik sentrum/hovedbyen/Jegersborg, tidligere under oppveksten.

    Så søstera mi kjeda seg kanskje litt på 'landet', på Berger, da).

    (Det var skoleåret 1988/89, at jeg gikk på skole i Drammen, (og jobba på CC Storkjøp), forresten).

    Mvh.

    Erik Ribsskog

    PS.

    Og en gang, som søstera mi og 'Depeche/Lyche'-gjengen satt på kafeteriaen på Lyche, og ikke hadde kjøpt noe, på flere timer antagelig.

    Så dukka en ansatt opp, og skulle kaste ut søstera mi og dem.

    'Skal du gå?', spurte søstera mi da.

    Antagelig fordi at jeg dukka opp der, med en baguette og et glass cola, som jeg skulle hive i meg, før jobben.

    For det konditoriet, som lå like ved Gjerdes vgs.

    Det var stapp fullt av elever, i storefri.

    Og en gang var det ei middelaldrende dame der, og hu skjønte ikke kølapp-systemet, (eller lot som), så hu klagde til meg da, i trengselen mellom elevene.

    Så jeg spiste ikke så mye i storefri der etterhvert, vel.

    Kjøpte vel bare avisa og en sjokolade i kiosken.

    Det var snakk om konditoriet ovenfor Drammen Bad.

    Der Jehovas Vitner pleide å stå og dele ut Vakttårnet-bladet sitt, noen ganger, midt mellom Gjerdes vgs og Gågata/Snappy's der, liksom.

    Mvh.

    Erik Ribsskog









    Bloggarkiv

    Populære innlegg

    Om meg

    Bildet mitt
    Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

    Totalt antall sidevisninger

    Etiketter