Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 7. juli 2013

Og enda mer fra Facebook









Når du har vært på Ertebar'n og kjøpt nykokt ertesuppe!
Liker · · Ikke følg innlegget lenger · Del · torsdag kl. 20:54




  • 31 personer liker dette.




  • Hilde Marthinsen Og nystekt spearribs på delikatessen til Terje Nesse i Nansetgata..




  • Roy Hansen I kopp og tatt den med ut på byn




  • Anne Karin Lynglund Var ofte innom "ærta" , men det blei som regel en is




  • Grethe Isachsen Jemterud Var også på Ærta og kjøpte ca 1,5 liters krokan Stjerneis og fikk tørris rundt !!! Minner det ........




  • Sylvi Haugan MMM den var god




  • Arnhild Yalena Rob Ja, hvem hakke vært på Erta? Vi gikk ikke dit pga ertesuppa, men den var jo god den, men vi kjøpte mest is, men det var også et sted hvor ungdom vanka. Det jeg husker best er det herlige hvite skummet på toppen av kjeksisen! Var i Grenaa i Danmark i pinsen og kjøpte "verdens beste " is der, og den hadde "guff" på toppen av softisen, og det minte meg om isen på Erta i gamle dager!




  • Roar Larsen Ble også kjøpt Ertesuppe i Melkespann.




  • Marianne Rosvold Vi handla ofte ertesuppe i melkespann Roar Larsen helt til jeg observerte en gang at eieren av Erta helte rester av ertesuppe fra en kunde som ikke hadde spist opp oppi gryta igjen.




  • Arnhild Yalena Rob Nå ser jeg henne for meg; lang og tynn, tynt mørkt hår! Uff, skjønner godt at en kunne miste løsta på ertesuppe da!




  • Marianne Rosvold Eieren da var jo en mann.





  • Nikki Holmberg god jeg aldri spiste ertesuppe der Marianne Rosvold





  • Marianne Rosvold Ja,du kan så si. Jeg spiste det aldri der. Men min mor bleide å kjøpe i spann til middag da vi var små. Så man kan jo lure på hva man fikk i seg. Ble iallfall en bråslutt på det.





  • Erik Ribsskog Sånn er det visst med fårikål og, at man skal koke det opp, mange ganger.


    Min mors tante, Dagny Holmsen, (født Ribsskog), fra Romerike.

    Hun vant NM i Fårikål, arrangert av Nitimen, på 70-tallet, var det vel:

    http://johncons-mirror.blogspot.co.uk/2010/05/min-morfars-storesster-dagny-holmsen-f.html

    Mvh.

    Erik Ribsskog


    johncons-mirror.blogspot.com
    for noen sekunder siden · Liker · Fjern forhåndsvisning










    https://www.facebook.com/groups/410957598950304/

    Bloggarkiv

    Populære innlegg

    Om meg

    Bildet mitt
    Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

    Totalt antall sidevisninger

    Etiketter