Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 17. august 2013

Cirka sånn her måtte vi fire oss ned, fra et høyt klatrestativ, i Geværkompaniet. Jeg hadde ikke gjort det før, så jeg presset undersiden av støvlene mot tauet, (fra hver sin side), samtidig med at jeg holdt rundt tauet, med hendene, (som jeg hadde både votter og skytterhansker på, eller hva de ble kalt), og så hoppet jeg, den siste meteren eller noe sånt da, fra tauet, (som hang rett ned). Jeg hadde vel også på meg både stridssekk, grunnutrustning og AG3, under den øvelsen, tror jeg. Og vi måtte klatre opp i det stativet, i et slags tau-nett, (husker jeg). Jeg var førstemann, på laget, som klatret opp, og jeg måtte liksom 'hive' Odd Sundheim, (fra Valdres), som var ganske tjukk, over kanten av stativet, da han var på vei opp. Jeg tok tak i stridssekken hans, og hjalp han opp på toppen, av det klatrestativet da, (husker jeg)

cirka som i geværkompaniet

http://www.dbtv.no/?vid=2611958392001

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter