Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 1. oktober 2013

Jeg oppdaterte om Spar 800, på min retail-CV

oppdaterte om spar 800 cv

Her kan man se det, at like etter at jeg ble født, (i 1970), så sluttet både danskekongen og svenskekongen, å kalle seg kongen for venderne og goterne. Så jeg må vel da regne med det, at det er jeg, som er kongen for venderne og goterne, (og at det er derfor, at mora mi, sa at jeg måtte ha en plakat av svenskekongen, over senga mi, i Mellomhagen, på 70-tallet)

venderne og goterne

http://en.wikipedia.org/wiki/Wends

PS.

Det var jo også sånn, at min tremenning, Øystein Andersen, (som er adoptert fra Korea), absolutt ville at jeg skulle høre på en sang, (på hans DAT-walkman, var det vel), som het 'King Without a Crown', (med ABC), da vi var på språkreise, i Brighton, (og traska rundt i the Lanes vel), sommeren 1988, (må det vel ha vært).

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:


Jeg kjøpte et kurs fra Learn Direct

kjøpte kurs learn direct

Det går visst an å skrive til spanskekongen, hvis man er etter tyske keiserlige. Men jeg er altså etter mest nordiske adelige og kongelige, så det tror jeg ikke at gjelder, for meg

hm

http://www.ba.no/nyheter/article6201889.ece

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter