Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Tuesday, 1 October 2013

Jeg oppdaterte om Spar 800, på min retail-CV

oppdaterte om spar 800 cv

Her kan man se det, at like etter at jeg ble født, (i 1970), så sluttet både danskekongen og svenskekongen, å kalle seg kongen for venderne og goterne. Så jeg må vel da regne med det, at det er jeg, som er kongen for venderne og goterne, (og at det er derfor, at mora mi, sa at jeg måtte ha en plakat av svenskekongen, over senga mi, i Mellomhagen, på 70-tallet)

venderne og goterne

http://en.wikipedia.org/wiki/Wends

PS.

Det var jo også sånn, at min tremenning, Øystein Andersen, (som er adoptert fra Korea), absolutt ville at jeg skulle høre på en sang, (på hans DAT-walkman, var det vel), som het 'King Without a Crown', (med ABC), da vi var på språkreise, i Brighton, (og traska rundt i the Lanes vel), sommeren 1988, (må det vel ha vært).

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:


Jeg kjøpte et kurs fra Learn Direct

kjøpte kurs learn direct

Det går visst an å skrive til spanskekongen, hvis man er etter tyske keiserlige. Men jeg er altså etter mest nordiske adelige og kongelige, så det tror jeg ikke at gjelder, for meg

hm

http://www.ba.no/nyheter/article6201889.ece

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive