Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 2. januar 2014

Enda mer fra Facebook

enda mer fra facebook

PS.

Her er mer om dette:

  • Samtale startet i dag
  • Erik Ribsskog
    Erik Ribsskog
    Hei Christian,
    takk for sist.
    Som vel var Rimi-seminar på Storefjell, høsten år 2000.
    Du var også med i bilen min, på ferietur til Arvikafestivalen, sommeren før.
    Jeg fikk navnet ditt av Renate Heder.
    For jeg huska bare fornavnet ditt.
    Du og Thomas Kvehaugen tulla med meg på bussen opp til Storefjell, i år 2000.
    Dere lot meg ikke sove, men 'skøya' hele veien.
    På rafting-turen til PØF, noen uker før, så tulla dere også.
    Dere satt i boblebadet, og ville prate med meg.
    Og du viste meg tissefanten, en gang som du, Thomas Kvehaugen og meg, satt i badstua, og drakk vel, (av PØF sine mange brett med boksøl).
    Du sa også at du kjente de i Warlocks, da jeg tilfeldigvis spilte en sang av dem, på CD-spilleren, i bilen min, på vei hjem fra Arvika.
    Husker du at David Hjort, (og Linn Korneliussen), krita på mitt Visa/Mastercard, i en butikk, rett før grensa til Norge, og kjøpte mange kilo frosne kyllingvinger, osv?
    Du klagde også på David Hjort, i Arvika, for han var ikke noe snill mot Linn, sa du.
    Du dro meg med for å høre på Fantomas, men jeg fiksa ikke det bandet, og gikk tidlig.
    På Storefjell, så dro du meg ned, i forelesningssalen, til der 'ulvene' satt, (som du kalte dem), nemlig Johannes Hagen, osv.
    Husker du at hu Charlotte, (butikksjef Rimi Kolbotn), skulle bade, i svømmebassenget der visstnok, i Kenneth sine boksershorts?
    Da jeg begynte som butikksjef, på Rimi Kalbakken, noen uker seinere, så lå det room-service-regninger, på mange tusen kroner, fra Storefjell og butikksjef Kenneth, i safen.
    Og den skulle distriktsjef Anne Neteland seg av, (husker jeg at hu sa til meg, mens vi stod inne på tellerommet der).
    Hva driver du med i 'våre dager'?
    Jobber du i Rimi ennå?
    Jeg er fortsatt litt stolt over at jeg vant Rimi Gullårer, i 2001, (selv om jeg har arbeidssak mot Rimi nå).
    Kan du finne om dette på Rimi sitt intranett, (siden Rimi ikke vil sende meg bekreftelse på dette)?
    På forhånd takk for eventuell hjelp!
    Mvh.
    Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter