Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 21. februar 2014

Bernhof Ribsskog sine organer, var visst utslitt, da han døde. Han fikk heller ingen etterkommere. Kanskje det er dette som menes med 'Ask og Embla', at det er noen slags form for utnyttelse? Jeg selv ble også utnyttet i Oslo, (vil jeg si), og måtte ofte jobbe veldig hardt, og ble overarbeidet, til slutt, enda jeg var ung og i grei form, da jeg flytta, til Oslo. Så Bernhof Ribsskog ofret seg, for landet, vil jeg si. Men han blir ikke husket, når landets viktigste personer, blir nevnt, i en kåring, på VG.no, (selv om det riktignok har blitt skrevet denne biografien nå)

organer utslitt

PS.

Min yngre halvbror Axel, jobber også veldig hardt, i Oslo, (sånn som det virket som, for meg, ihvertfall).

Hans livsmotto er, (sånn som jeg husker det): 'Helt om dagen, helt om natta'.

Men det kan jo ikke være sunt, å slite seg ut, så mye.

Dette blir vel som noe filosofisk, men man kan vel lure ihvertfall, om det er noen slags form for systematisk utnyttelse, av folk, i Norge.

Hvem vet.

Hm.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter