Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 4. mars 2014

Fåberg, (som var et av de stedene, hvor min morfar jobbet, som kontorsjef), ligger visst i Lillehammer kommune. Det stemmer med det min mormor en gang nevnte, (som jeg vel har blogget om), at hun og Johannes, på et tidspunkt bodde, i Lillehammer

fåberg morfar

http://no.wikipedia.org/wiki/F%C3%A5berg

PS.

Her er mer om dette:

johannes 4 fåberg

PS 2.

Min mormor sa vel egentlig det, (hvis jeg husker det riktig), at min morfar jobbet, som aktor, under landssviker-oppgjøret, i Lillehammer.

Men det mulig, at det var hemmelig, hvem som jobbet, med landsviker-oppgjøret, da.

(Hva vet jeg).

Også har de bare lønnet min morfar, som kontorsjef, (eller noe lignende).

Hvem vet.

(For min mormor sa en gang det, (etter at Johannes døde), at min morfar hadde klaget på, at pensjonen han fikk, ikke var høyere, da han ble førtids-pensjonert, (eller noe lignende).

Noe sånt).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Så man kan kanskje lure på, hva min morfar egentlig jobba med, da han var rådmann, i Hadsel kommune, (fra midten av 50-tallet til midten at 60-tallet).

(Hvis hans kontorsjef-karriere, (i Fåberg kommune og Nittedal kommune), ikke var ekte.

Hvem vet.

Hm.

Og min morfar jobba jo også, som kontorsjef, (eller noe lignende), i Hurum kommune, (fra midten av 60-tallet til han ble pensjonert, på midten av 70-tallet, var det vel).

Så hva han dreiv med der, det kan man kanskje lure på.

Hm.

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter