Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 28. april 2014

Og enda mer fra Facebook

  • Samtale startet i dag
  • Erik Ribsskog
    Erik Ribsskog
    Hei igjen,
    jeg bare kom på at jeg har drevet litt med slektsforskning, i det siste, og funnet ut at jeg har slekt, fra Nesbygda, (Blekingstøen og Nøsterud).
    Det stod noe i Strømms Historie, (heter vel den boken), om båtbygging i Blekingstøen i 'eldre tid'.
    Er det noe kjent, eller?
    Sender med slektsforskning i tilfelle du kjenner igjen noen av navnene, siden du vel har bodd ganske lenge, (sånn som jeg har skjønt det ihvertfall), i Nesbygda.
    Mvh.
    Erik Ribsskog
    PS.
    Min stesøster Christell Humblen, har masse venninner, fra Nesbygda, som jeg har møtt et par ganger, (stretch-bukse-gjengen tenker jeg på de som).
    Men jeg er ikke sikker på hva de heter, for de er et par år yngre enn meg vel.
    Bare noe jeg tenkte på.
  • Erik Ribsskog
    Erik Ribsskog
    Hei,
    hva het hu som sa at hu ikke var en porselensdukke igjen, forresten.
    Hu med det mørke håret, fra apoteket i Sande.
    Hu som satt bak meg, og hadde vært i en bilulykke, og havna tilbake på skolebenken.
    Hu som kalte sa at dem hadde kalt sånne trange olabukser, (hu var 5-10 år eldre enn oss vel, så hu var kanskje litt 'hippie'), for 'pølse-bukser'.
    Minnene fra 'brakka' på Sande videregående strømmet på, da jeg så deg på Facebook, (selv om vi ikke kjente hverandre så bra, det er jo mange flere mil mellom Berger og Nesbygda, for å si det sånn).
    Sorry at det blir mange meldinger!
    Mvh.
    Erik Ribsskog
  • Erik Ribsskog
    Erik Ribsskog
    Parfymeriet i Sande, mener jeg, (ikke apoteket).
    Sorry, er litt seint her, (dårlig døgnrytme).
    Mvh.
    Erik Ribsskog
    Hu sa hu ikke var en porselensdukke, en gang som hu fikk svampen på seg, i et friminutt.
    For noen av oss var litt barnslige da, og kasta svamp på hverandre, i friminuttene.
    Noe sånt.
    (Ble litt surr her, litt seint.
    Sorry).
    Mvh.
    Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter