Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 10. mai 2014

Mer fra Facebook

silje artist

PS.

Her er mer om dette:

  • Samtale startet i dag
  • Erik Ribsskog
    Erik Ribsskog

    Hei,
    var det du som sang på East Village Art Club, i Liverpool, i går?
    Jeg var på kinoen Fact, (her i Liverpool), og leste om konserten, tidligere i uka, og syntes at det hørtes så norsk ut, med navnet Silje, så jeg stakk innom.
    Tok en video som ble av en hel sang vel:
    https://www.youtube.com/watch?v=dw0Kl6K2CnU#t=10
    Jeg kjenner noen musikere fra da jeg bodde i Norge, forresten.
    Dag Anders 'Dagga' Rougseth, (vokalist i bandet Autopulver), var min studiekamerat, på HiO IU, fra 2002 til 2004.
    Morgan Lunde, (håndballspilleren), var vokalist i bandet Svidd Grevling også, og han har jeg vært sjefen til, (som assisterende butikksjef, Morgan var kasserer deltid), på Rimi Lambertseter, på midten av 90-tallet.
    Kjenner også Helene Sommer såvidt, (søstera mi Pia og hennes venninne Cecilie Hyde dro meg med til frisørsalongen til Diva-jentene, i Drammen, da jeg var på helgebesøk i Drammen, mens jeg studerte i Oslo, på NHI, 1989/90).
    Da jeg gikk ut trappa fra konserten deres, (som var artig, må jeg si, jeg fikk ikke med meg hvilken sang som var din nye singel, for jeg kom litt for seint, men sangene var fine, syntes jeg).
    Så gikk ei canadisk frøken nesten etter meg vel.
    Vi begynte å prate i trappa.
    Hu gikk på Lipa, og kjente deg, sa hu.
    Hu hadde noen slags sølvstjerner, ved øyene, og mørkt hår.
    Hu sa ikke hva hu het, men jeg sa fornavet mitt og sa at hu skulle hilse fra en fan.
    (Hva skal man si da).
    Du får hilse hu canadiske hvis du har tid.
    Hun var høflig og sa takk for at jeg hadde dukka opp.
    Jeg hadde vært på pub til pub-runde, og skulle gå ned for å sitte litt på puben, en stund, for å slappe av mellom konsertene, og da gikk jeg feil, og det var også et slags stort møte, eller seminar, i det samme bygget, (som dere hadde konsert i), i går, la jeg merke til.
    Men da måtte jeg gå en annen vei.
    Tror jeg har vært på dette stedet før, for en god del år siden, men da hadde det et annet navn, (Barfly?).
    Bare tenkte jeg kunne si takk for en bra konsert med flotte sanger.
    Håper dette er i orden!
    (Jeg har jobbet for Arvato, i the Cunard Building forresten, så jeg har bodd i Liverpool, siden 2005, og har vært litt ute på byen ihvertfall, og har vært på Thor Heyerdahl-seminar, på universitetet i York og på Nordic Bar i London, osv. Artig når det skjer noe norsk/nordisk i England).
    Mvh.
    Erik Ribsskog

    www.youtube.com

PS 2.

Her er mer om dette:

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter