Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 11. mai 2014

Mer fra Facebook

charly 1

PS.

Her er mer om dette:

  • Samtale startet i dag
  • Erik Ribsskog
    Erik Ribsskog

    Hei Charlotte,
    kaller du deg Charly nå.
    Da jeg jobbet som Rimi-butikksjef, i Norge, så hadde jeg en kollega, som ble kalt Charly, nemlig Charlotte Åman, vel:
    https://www.facebook.com/charlotte.aman1?fref=ts
    Hu har bodd i London, hvis jeg ikke tar helt feil.
    Har alle dere tre Liljegren-søstrene fått unger nå eller?
    Eller er det bare bilder av dere selv som unger?
    Bare lurte.
    Grunnen til at jeg søkte på dere, på Facebook, var at jeg var på en konsert, med en norsk Lipa-graduate, (Silje Jonassen), tidligere denne uka.
    (For jeg har politiet på døra hele tida i Walton.
    De beskylder meg for kriminalitet jeg ikke har gjort.
    (Jeg skal liksom ha sendt seksuelt trakasserende e-poster til en Ingeus-dame og en dame hos Aintree Jobcentre.
    Og dette er i tillegg to damer som er veldig 'stail', og som jeg ikke finner attraktive, og som muligens er som skuespillere, eller noe).
    Nei, da liker jeg din søster Ellinor bedre.
    Er hun single enda?
    Kanskje politiet slutter å plage meg, hvis hu kan hjelpe meg med å gå på Huyton Jobcentre, (som jeg må dra på, selv om det ligger langt unna Walton), med mine skjema, (som jeg ikke får lov å levere selv, men jeg må sende de med posten, og så sier the Jobcentre at brevene blir borte i posten.
    Det er bare løgn, fra britene, må jeg si).
    Nei, det var litt useriøst, noe av det ovenfor.
    Men jeg lurte på hvordan dere fikk alle de spillejobbene, på puber osv., i Walton.
    For jeg har sendt Facebook-melding til hu Lipa-graduate-dama.
    Og jeg tenkte at kanskje hu, (eller noen av hennes venninner, som var support), var interessert i å spille, på de samme pubene.
    Hvem vet.
    Jeg kjenner også noen musikere i Norge, forresten.
    Dag Anders Rougseth, (vokalist i Hamar-bandet Autopulver), var min kamerat/studie-kamerat, mens jeg gikk på HiO IU, i Oslo, fra 2002 til 2004.
    Morgan Lunde, (mer kjent som håndballspiller vel), var jeg sjef for, på Rimi Lambertseter, på midten av 90-tallet, (han var seinere vokalist i et band ved navn Svidd Grevling, som tilfeldigvis opptrådte på en pub, ved navn Blue Monk, i Oslo, da jeg dro med ei dame fra Fredrikstad dit, etter å ha vært på kino-date, etter å ha truffet henne på Blink-date, på Dagbladet.no).
    Og jeg kjenner også Helene Sommer, (i bandet Diva), såvidt.
    Min søster Pia Charlotte Ribsskog og hennes venninne Cecilie Hyde, dro meg med til frisørsalongen, til Diva-damene, i Drammen.
    Dette var studieåret 1989/90, og jeg studerte i Oslo, på en privat høgskole, som het NHI, og var hjemme i Drammen/Svelvik, på et helgebesøk.
    Bare tenkte på dere Abba-damene, siden jeg tilfeldigvis havnet på konsert, her i Liverpool, for noen dager siden.
    Kanskje dere kan opptre sammen med hu Silje, for eksempel.
    Sender med kopi av en video jeg tok, fra konserten.
    Har musikk-blogg, selv om jeg ikke oppdaterer den så ofte.
    Skal prøve å skjerpe meg.
    Mvh.
    Erik Ribsskog
    PS.
    Her er mer om dette:
    http://youtu.be/dw0Kl6K2CnU

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter