Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 12. mai 2014

Mer nettmobbing. (Dette har ikke jeg noe med å gjøre. Dette er uautorisert)

ikke noe med å gjøre

http://world.secondlife.com/group/28ba6775-a824-8f69-49c0-3b68ee34de81

PS.

Jeg har et tracking cookie-program, som heter StatCounter, på bloggen, og der kan jeg se hvilke nettsteder, som sender trafikk, til johncons-blogg:

second life statcounter

PS 2.

Når det gjelder Second Life, så må jeg innrømme, at jeg i det siste, har tenkt litt på, om jeg kanskje burde prøve å få startet, en Posegodt-butikk, i Second Life.

(Hvis det er mulig, å ha en vanlig nettbutikk der).

Men jeg tenker for det meste, at det er noe, som jeg ikke har tid til, (ihvertfall ikke for øyeblikket).

Når det gjelder min 'karriære', i Second Life, så var jeg noen timer i Second Life, i 2007 deromkring, vel.

Etter at VG.no, (var det vel), hadde skrevet en eller flere artikler, om dette spillet.

Men det var bare for å teste ut dette programmet/nettstedet.

Jeg husker at jeg havnet i en bar, med et flagg, fra New Zealand eller Australia.

Og at jeg havnet på et annet utested, hvor ei dame, (avataren var ihvertfall kvinnelig), ville danse med meg, (husker jeg).

Men dette er nok 6-7 år siden nå.

Jeg har ikke hatt tid eller ønske, om å være så mye i Second Life, etter dette.

Det er vel fordi at jeg har hatt så mange saker, i Norge og England, og drive med.

Så å bruke tid på Second Life, det har jeg ikke hatt tid til.

Men hvis jeg hadde bodd i Oslo enda, (og ikke hatt johncons-blogg osv., for eksempel), så hadde jeg nok vært en del i Second Life, (hvis jeg skulle tippe, ihvertfall).

Hvem vet.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter