Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 7. august 2014

Da jeg bodde, på gården til onkel Martin og hans forlovede Grete Ingebrigtsen, (våren og sommeren, i 2005). Så bodde jeg, i en liten og uisolert hytte, (som Grete Ingebrigtsen hadde bygget, et par år tidligere, var det vel). Og da stod det en varmovn, (som var koblet til, en skjøteledning, fra låven), på gulvet, i den hytta. Og da pleide det ofte å dukke opp en grevling, under hytta, om natta, (antagelig på grunn av varmen). Og onkel Martin, han nevnte dette, ved matbordet, (i hovedhuset), en dag. Og da satt hans stedatter Isa der, (hu var vel bare 12 år gammel, eller noe sånt, på den tida). Og hu sa, (av en eller annen grunn), at det ikke var en grevling, som hadde vært under hytta 'mi', om natta, men at det var henne, (som hadde bråka fælt, under hytta mi, da). Og en natt, så var det faktisk to grevlinger, under hytta. Og de begynte å krangle og bråke fælt, (husker jeg). Sånn at jeg gikk ut av hytta, og faktisk så grevlingene, under hytta. Men jeg klarte ikke å jage grevlingene, med en stikkspade, for de var litt for langt unna, (husker jeg). Og de andre på gården, (ihvertfall Grete Ingebrigtsen, var det vel), våkna også, og begynte å rope til meg, (om hva som foregikk), over tunet, (mener jeg å huske). Og etter dette, så satt onkel Martin seg utendørs, (på gårdstunet), en natt, med ei rifle, (eller om det var en hagle, eller et annet av deres mange våpen), og fikk skutt en av grevlingene, (husker jeg)

løvås grevling

http://www.dt.no/nyheter/punktlige-matgjester-1.8535491

PS.

Mer om det som skjedde, da jeg bodde, på gården Løvås.

(Hvor jeg bodde, våren og sommeren, i 2005).

Det hadde jeg tenkt å skrive mer om, i Min Bok 8.

Hvis jeg kommer så langt.

For jeg får ikke forfatterstipend.

Og jeg får heller ikke arbeidsledighetstrygd, for tiden.

Og jeg blir også tatt til retten, for ting jeg ikke har gjort, her i England.

(Og jeg har også andre ting å drive med, som nettbutikk, blogg og slektsforskning, osv.).

Så vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter