Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 16. august 2014

Noen moraliserer, over det, at jeg fikk meg et kredittkort. Men jeg var rimelig sliten og utsultet, på bursdagen min, (da jeg fikk penger inn på konto). Det har vært en hetebølge dessuten, i slutten av juli. Så hvis jeg ikke hadde fått dette kredittkortet, så tror jeg kanskje, at jeg hadde vært død nå. For jeg har ikke fått arbeidsledighetstrygd, (eller noen andre penger), etter at jeg fikk, dette kredittkortet. Heia Ola Nordmann som sitter å ser på, sier jeg. Så de som synes jeg var dum, som fikk kredittkort, de får skyte seg da, siden de er så glad i døden, osv. Her blir det bare mer og mer tull, mener jeg. Hvis jeg overlever denne vanskelige situasjonen, så skal jeg gjøre alt jeg klarer, for å 'ta' 'tullerne', resten av livet

død hm

PS.

Og det at Haldis står som eier, av Tordenskiolds gate 36.

Det er en ting.

Min søster Pia, sa til meg, rundt årtusenskiftet, at alle vi fem ungene, til Haldis og faren min, skulle arve, like mye.

(Min fars barn, det er Pia og meg.

Og Haldis sine barn, det er Viggo, Jan og Christell).

Nå har Pia og jeg, fått arv, i Bergstø/Holmsbu.

Og det har jo ikke Viggo, Jan og Christell fått.

Så jeg skjønner det, hvis de får mer i arv, fra Tordenskiolds gate 36.

(Enn det jeg selv får).

Men hvordan dette skal utregnes.

Det blir jo som en kabal.

Og ingen av da andre arvingene, svarer meg, (må jeg si), når jeg prøver å kontakte de.

Men dette burde kanskje ha vært avklart, i forbindelse med, at Pia og jeg arvet, på Bergstø, (for min far ville ikke eie der), i 2005, (eller om det var i 2006).

Og at Haldis arvet mye, i 2009.

Det kan jeg ikke se, at er dokumentert, noen steder.

Så her kan det kanskje være noe oppvigleri.

(Hvem vet.

Hm).

Disse anonyme påstandene, de vil jeg fraråde, å ta for god fisk.

Det kan jo være noen som er part, i arvesaken, som står bak de, (for eksempel).

Hvem vet.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter