Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 30. oktober 2014

Denne ulykken, var Ulf Havmo og jeg, vitne til. For vi satt på bussen, som kom litt bak, han lastebilsjåføren, som omkom. Ulf Havmo hadde dratt meg med, på Drammens-tur, (siden at det var jul, antagelig). Og på ulykkesstedet, så var vår klassekamerat Odd Einar Pettersen, med på å bære offeret ut av lastebilen, (eller noe i den duren). Siden at Odd Einar, så ut som en voksen mann, (selv om dette var i 1984, som jo var det året, da Ulf Havmo, Odd Einar Pettersen og meg, (vi gikk jo i samme klasse), fylte fjorten år)

Photo-0184

Photo-0185

PS.

Ei kone, (som var venninne, av bestemor Ågot), sa sommeren etter, (tror jeg at det må ha vært, for jeg husker det, at de satt utafor 'Ågot-huset', og drakk kaffe, eller noe i den duren, og prata om noe lignende, av den ulykka, mens jeg var like ved, og spilte fotball, (eller noe sånt), og av en eller annen grunn, nevte den ulykka, (som jeg hadde vært vitne til), da).

Hu kona, sa det, at denne ulykken, var oljebil-sjåføren sin feil, siden at han hadde parkert, i Svelvikveien.

(Istedet for i en sidevei, (eller noe i den duren), hvor han vanligvis parkerte, når han fylte opp olje, 'oppi der').

Noe sånt.

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter