Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 26. oktober 2014

Jeg må si det, at jeg er uenig, med Magne Winnem, om NAV. Hvorfor skal postkontorene inn i matbutikkene? Og hvorfor skal sosialkontoret inn på arbeidsledighetskontoret? Nei, dette blir som noe 'Kafka-aktige greier', og som en 'Black Box', for kundene. Og hva med personvernet? Dette fører også til, at virksomhetene må ha fler 'nøkkelpersoner', som de blir avhengige av, på godt og vondt, (mest vondt vel, for da sliter personalsjefen, siden at han har ansvaret for, at ingen medarbeidere, skal være uerstattelige)

WP_20141025_147

PS.

At man skal ha en arbeidsgruppe, som gjør forrandringer, hos NAV.

Det synes jeg, at høres rart ut.

Dette må da tas, i Storting og regjering, mener jeg.

Det må heller være sånn, at Sivilombudsmannen, blir flinkere, til å gjøre jobben sin.

Hvem passer på han, liksom.

Når folk klager på offentlige 'forvaltningsenheter', (som det kalles), til han?

Nei, det kan man lure på, mener jeg.

Dessuten: 'Språkvask'.

Hva er dette for noe?

Dette er 'nytale', mistenker jeg.

(Det som Orwell kalte 'newspeak', vel).

Noe 'degenerert', må man vel si.

Bruk heller det systemet som finnes, (med Sivilombudsmann osv.), mener jeg.

Og pass heller på, at folk ikke blir tullet med, når de prøver å bruke dette.

Men her må media, (og det norske samfunnet), være våkne.

Og ikke sove, når folk blir tullet med.

Sånn som jeg blir tullet med, (og har blogget om), i de siste syv år.

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter