Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 12. oktober 2014

Mer fra Facebook

mer fra facebook ronja

PS.

Her er mer om dette:

  • I dag
  • Erik Ribsskog
    Erik Ribsskog
    Hei Ronja,
    kan du spørre din mor, (Christell), om hvilken av disse tre butikkene, som hu var innom, før jul, i 1993, og spurte etter meg der.
    (For hu sa, på julaften, i 1993, (før du ble født vel), at hu hadde vært innom, en Rimi-butikk, på Lambertseter, og spurt etter meg.
    Og alle disse tre butikkene, var Rimi-butikker, (og lå på Lambertseter), på den tida.
    Og jeg jobba også, på alle tre faktisk, for det var nedgangstider, og jeg jobba der det trengtes da, like etter militæret).
    På forhånd takk for hjelp!
    (Jeg fikk ikke til, å skrive til din mor, på Facebook, av en eller annen grunn).
    Christell sa dette, i huset til din bestemor, (Haldis), på Bergeråsen, jula 1993.
    Jeg husker at Pia sin sønn Daniel, er født i 1995, så han er nitten år nå.
    Men jeg har ikke helt fulgt med på, når du og dine søsken, er født.
    Men Daniel kjente ei Ronja, (mener jeg at Pia sa, på 90-tallet).
    Men det er kanskje en annen Ronja.
    Mvh.
    Erik Ribsskog
    PS.
    Det var blant annet ei Sophie, på Rimi Karlsrud, som var litt 'ekkel', mot meg, og kalte meg 'den fremmede' og sånn, på callinga, så det kan kanskje ha vært hu, som tulla, tenker jeg nå, (hu hadde ganske lyst hår vel, og også ganske store pupper, som din mor. Det husker jeg, for hu Sophie lånte kåpa til ei venninne, en gang, og da spratt knappene på 'bryst-lommene' opp, hele tida, og da jeg spurte henne, hvorfor hu ikke knepte knappene, (for jeg var nettopp ferdig, med militæret), så sa hu det, at det var kåpa, til ei venninne, (så hu hadde ikke kanskje ikke så god råd, til klær, da).
    Men det kan kanskje ha vært hu Sophie som tulla, tenker jeg.
    Kan du spørre Christell om det var ei ung dame, (som studerte juss), som hu prata med, i den Rimi-butikken?
PS 2.

Her er vedleggene:

WP_20141008_060 rimi karlsrud

WP_20141008_104 rimi munkelia

WP_20141008_164 rimi nylænde

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter