Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 30. oktober 2014

Mer fra Facebook

scott bergeråsen hm

PS.

Her er mer om dette:

  • Samtale startet i dag
  • Erik Ribsskog
    Erik Ribsskog
    Hallå,
    er det Scott fra Bergeåsen?
    (Jeg regner med at det er det).
    Jeg må si takk for at du redda meg, (fra Stefan og Daniel), når jeg slåss/leikeslåss mot dem, påsken 1982, var det vel antagelig.
    For jeg var vel nesten død, når du kom forbi, og løste opp slåsskampen, (de var jo to mot en).
    Jeg skulle med mine slektninger til Gol, men bodde jo aleine, på Bergeråsen, så jeg var litt anspent da, og begynte å slåss, mot Stefan og Daniel, da jeg møtte dem, i Olleveien, (ved telefonkiosken).
    Du var vel den første, på Bergeråsen, som hadde den gule typen, av Sony Walkman?
    Og du hadde vært i Singapore, hvor det ikke var lov, å kaste tyggis, på gata.
    Noe sånt.
    Jeg traff deg en gang, på bussen, (du studerte til å bli ingeniør vel), når jeg var utvekslingselev, på Gjerde, i Drammen.
    Du lurte på om min far var en 'Grunder'-type, (husker jeg).
    Men jeg var vel ikke vant med det ordet, (grunder), tror jeg.
    Christell, (min stesøster, og min fars stedatter), sa en gang det, (det året jeg var utvekslingselev i Drammen vel), at du gikk på smågutta, på Bergeråsen, (eller noe sånt).
    Jeg vet ikke hvorfor hu sa det.
    Hu er noen ganger vanskelig å snakke med, og er/var en hissigpropp vel, så jeg vet ikke helt hva hu mente.
    Er du bror av han Paul forresten, (som Petter Grønli bodde hos, sommeren 1982 vel, da Christian Grønli bodde hos meg, i Leirfaret, da de var på Norge-ferie, fra Spania/Mexico).
    Paul var en 'kødd', mot meg, må jeg si.
    Man nekta meg, å gå forbi han, på vei til Sand, en gang.
    (Han og en kamerat, skulle i butikken.
    Og jeg skulle enda lengre, (til min farmor Ågot), så jeg hadde vel litt større 'trave-tempo', kanksje).
    Bare lurte på om det var riktig Scott.
    (Jeg har kikka i noen Svelvik-lokalaviser, hos Nasjonalbiblioteket, og så etternavnet ditt, på en eller annen resultatliste, for vintersport vel, fra Berger IL, var det vel).
    Mvh.
    Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter