Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 12. oktober 2014

På 90-tallet, så fantes det tre Rimi-butikker, på Lambertseter, (eller om man skal si 'Stor-Lambertseter'). Og fra høsten 1993 til sommeren 1994, så jobbet jeg faktisk, i alle disse tre Rimi-butikkene, samtidig. Jeg jobbet annenhver lørdag, på Rimi Munkelia, (en vakt, som jeg fikk, mens jeg var, i militæret, i Elverum, men vi hadde helgeperm, så og si hver helg, så jeg kunne såvidt ha en sånn 'annenhver-lørdag-vakt', (i Oslo), ved siden av førstegangstjenesten). Jeg jobbet tre dager i uka, på Rimi Lambertseter, (også kjent som Rimi Nylænde). Og jeg jobbet som ringehjelp/ekstrahjelp, på Rimi Karlsrud, (på bildet nedenfor), etter at Magne Winnem, begynte som ny butikksjef der, høsten 1993, (var det vel)

rimi karlsrud

http://johncons-mirror.blogspot.co.uk/2014/10/fler-bilder-fra-norge_10.html

PS.

Det var også sånn.

At etter at jeg var ferdig, med førstegangstjenesten, (sommeren 1993).

Så flyttet min søster Pia, (som på den tida var hjemløs, må man vel si), inn hos meg, på Ungbo.

(For sommeren 1993.

Så var jeg den eneste, som bodde, i den Ungbo-leiligheten.

Siden at Per, Inger Lise og Wenche, alle hadde flytta ut, (selv om Wenche, hadde katta si Sara der fortsatt, så man kan kanskje ikke si det, at hu hadde vært så flink, til å flytte ut).

(Dette har jeg skrevet mer om, i Min Bok 4).

Og Pia sa det, like før jula 1993, at hos Haldis og faren min, (på Bergeråsen), så skulle ei dame, (ei venninne av Christell), som hadde kommet på femteplass, (eller noe sånt), i den siste Frøken Norge-konkurransen, (var det vel), dukke opp.

Og jeg hadde ikke noe sted, å være, den jula.

(Jeg husker ikke hvor Pia skulle.

Men hu skulle muligens til mora vår, på Borgheim, ved Nøtterøy.

Noe sånt).

Og da jeg dukket opp, i 'Haldis-huset', på Bergeråsen, på julaften, (var det vel), i 1993.

Så var ikke hu Frøken Norge-dama der.

For Jan, (Christells eldre halvbror), hadde skremt henne bort, sa Christell.

(Noe sånt).

Og Christell selv, hu hadde bare på seg en joggedress, hele kvelden.

(Noe sånt).

Og ved matbordet.

Så sa Christell det, at hu hadde vært på Rimi på Lambertseter.

Og da hadde de som jobba der, sagt det, at det ikke jobba noen Erik der.

Og så vendte vel Christell seg bort, (eller noe i den duren).

Så jeg fikk ikke svart ordentlig.

Men jeg lurte på, hvilken av disse tre Rimi-butikkene, (Rimi Nylænde, Rimi Munkelia og Rimi Karlsrud), som Christell hadde vært på.

Og jeg hadde jo jobba, på alle disse tre Rimi-butikkene.

Iløpet av de foregående månedene.

Så jeg lurte liksom på hvem det var, som hadde vært så 'slemme', og sagt det, at jeg ikke jobba der.

Det måtte nok antagelig ha vært, på Rimi Karlsrud, (hvor jeg hadde jobba færrest vakter), mistenkte jeg.

(Men jeg vet fortsatt ikke sikkert, hvilken butikk det var, (av disse tre Rimi-butikkene), som Christell hadde vært innom.

Hm).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter