Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 27. oktober 2014

På dette bryllupet, var det, som jeg var forlover, for Magne Winnem

WP_20141025_172

PS.

I Sanngrund kafeteria der, så var det ikke lov, å drikke alkoholholdige drikker, (til bryllups-maten), husker jeg.

Magne Winnem, kalte seg 'coca-coliker', og etter at Elin, Magne og meg, hadde dukket opp, fra fotograferinga, (ved Kongsvinger vel, hvor jeg liksom var assistent), og til Sanngrund kafeteria, (i en bil, som vel antagelig var den pastellfargede Volvo bybilen, til Winnem, som vi hadde kjørt rundt i, i russetida), så ba Magne Winnem meg, om å gå bort til en bensinstasjon, (som lå like ved Sanngrund kafeteria der), og kjøpe et beger, med Coca Cola, til han.

Og da jeg så skulle inn, i Sanngrund kafeteria der, (og gi cola-begeret, til Winnem), så stod Magne Winnem sin mor, i døra, og nektet meg, å ta med cola-begeret, inn i lokalet.

Winnem sa også til meg det, (seinere på dagen, inne på kafeteriaen), at jeg aldri måtte spørre han, om å være forlover for meg, (som en gjentjeneste liksom).

Uten av Winnem forklarte grunnen, til at han ikke ville være forlover.

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er fra fotograferinga, (som var like ved Kongsvinger, vel).

Hvor jeg måtte hjelpe til, og holde noen skjermer osv., (på grunn av lyset), når fotografen skulle ta enkelte av bryllupsbildene.

(Enda fotografen vel hadde en assistent der, (som jeg mener at var, en ung kvinne), fra før også, (hvis jeg ikke husker helt feil).

Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Her er mer om dette:

WP_20141025_164

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter