Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 28. november 2014

Dette er min grandonkel, Gunnar Bergstø, (som var en bror, av min farfar, Øivind Olsen). Jeg var i Gunnar Bergstø sin begravelse, på begynnelsen av år 2001, (mens jeg jobba som butikksjef, på Rimi Kalbakken), som jeg har skrevet om, i Min Bok 5

WP_20141019_080

PS.

Her er mer om dette:

WP_20141019_083

PS 2.

Enda mer om dette:

WP_20141019_070

WP_20141019_071

PS 3.

Og enda mer om dette:

WP_20141019_039

WP_20141019_038

PS 4.

Gunnar Bergstø, bodde hele livet, (må det vel ha vært), i Støa, i Holmsbu, sammen med sine to brødre, Otto Bergstø og Idar Sandersen.

(Og ingen av disse tre, ble gift.

Og ingen av disse tre, fikk noe avkom.

(Må jeg si).

Selv om Idar Sandersen lever enda.

(Så han kan jo teoretisk sett, fortsatt bli gift, og/eller få unger).

Men han er jo over 90 år gammel nå).

Otto Bergstø døde, på rundt den tida, som jeg jobba for Bertelsmann Arvato sin skandinaviske Microsoft-aktivering, i Liverpool.

(Hvor jeg jobba, fra 2005 til 2006).

Og min søster Pia, fortalte meg på telefonen, at min far, ikke ville arve, etter Gunnar og Otto.

Og derfor, så fikk Pia og jeg, cirka 50.000 i kontanter hver, samt en del av eiendommen Bergstø, (hvor disse tre ungkarene bodde), i arv, på begynnelsen av 2006, (var det vel).

Men når jeg flyttet tilbake, til Norge, tidligere i år.

Så fortalte Drammen tingrett meg, (ei Austad der, het hu vel), at jeg ikke eide på Bergstø lenger.

Så jeg må si det, at jeg har blitt fraranet, min eiendom, i Holmsbu.

(Mens jeg har bodd i England).

Og uten at noen, (innenfor myndighetene), klarer å forklare meg, hva som har skjedd.

Så Norge er jo et skammens land, (må jeg si).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter