Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 7. desember 2014

Jeg lurer på, om det her, er Mette Berget, (fra Sande, og grunnkurs-handel og kontor-klassen min, på Sande videregående). Hm

mette holtet hm

PS.

Jeg lurer på, om det her, er Bjørn Hovland, (som blant annet, var innom, (som kunde), på Rimi Lambertseter, på den tida, som jeg jobba, som butikksjef der, (noe jeg jobba som, fra oktober 1998 til oktober 2000)):

hovland paint

PS 2.

Jeg lurer på, om det her, må være Sigmund Landaas, fra økonomi-klassen min, (han gikk i regnskaps-delen og jeg gikk i markedførings-delen, av denne klassen), det andre året, på handel og kontor, på Sande videregående:

landås

PS 3.

Her er mer om dette:

WP_20141204_344

WP_20141204_345

WP_20141204_346

WP_20141204_347

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter